En sevilen 5 mobil oyun

Milyonlarca kişi tarafından oynanan mobil oyunlar vardır. Kimisi yeni başlamış kimisi uzun senelerdir oynanıyor olabilir. Peki öne çıkan, çok sevilen ve keyifle oynanan mobil oyunlar hangileri olarak belirlendi? İşte yanıtı…

Giriş Tarihi: 13.09.2019 13:08

Telefonda oyun oynamayı sevenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Yolda, evde ve fırsat buldukça mobil oyunları açıyor. Peki en sevilen mobil oyunlar hangileridir? Siz de eski oyununuzdan sıkılmış ve yeni bir arayıştaysanız yazımıza göz atabilirsiniz.

PUBG MOBILE

Hiç şüphesiz ki tüm dünyada milyonlarca kez indirilen PUBG Mobile, ilk sırada yerini alıyor. Oyun, bir adaya uçakla bırakılan 100 oyuncunun arasında birinci olmayı hedeflemeyi amaçlıyor. Bireysel ya da takım oyunları oynayarak rakipleri elemeye çalışıyorsunuz.



CANDY CRUSH SAGA

Benzer renkteki şekerleri bir araya getirerek yok etmek ve hedefleri tamamlamakla başlayan oyun, yüksek skorlar elde ederek bölüm atlamayı amaçlıyor. Uzun yıllardır severek oynanan Candy Crush Saga oyunu da listemize eklendi.



ANGRY BIRDS 2

Bir dönem bilgisayar oyunlarında popüler hale gelen Angry Birds 2 şimdi de mobil versiyonuyla severek oynanıyor. Domuzcukları yenmeye çalışarak bölümleri geçmeye odaklanıyorsunuz. Hem eğlenceli hem de aksiyon dolu bir oyun.



SUBWAY SURFERS

Aksiyon oyunlarından biri olan Subway Surfers, hem android hem de ios oyuncuları tarafından çok seviliyor. Hızlı koşu oyununda zıplayarak engeller aşılmaya ve altın kazanılmaya çalışılıyor. Takım yükseltmesi ve gizemli kutular heyecan yaratıyor.



CLASH ROYALE

Strateji yapmayı sevenler için keyifli bir oyundur. Klan oluşturup kartlarını paylaşıyor ve kendi savaş topluluğunu oluşturuyorsun. Düşmanlarla savaşarak yenmeye çalıştığınız, strateji yapmayı sağlayan bir kart oyunudur ve çok sevilir.

BİZE ULAŞIN