Call of Duty: Mobile için geri sayım!

Oyun severleri sevindirecek bir haber geldi. Merakla ve heyecanla beklenen Call of Duty: Mobile oyunu yakın zamanda hem İOS hem de Android cihazlarında olacak, ücretsiz indirilip oynanabilecek. İşte Call of Duty: Mobile hakkında merak edilen bilgiler…

Giriş Tarihi: 19.09.2019 15:17

Call of Duty: Mobile daha oynanmadan ilgi uyandırmayı başardı. 1 Ekim tarihinden itibaren kullanıcılarla buluşacak olan Call of Duty: Mobile oyununun özellikleri de araştırılmaya başlandı. Call of Duty: Mobile oyuncuların gözbebeği olmaya hazırlanıyor.

YENİ HARİTALAR, KARAKTERLER AÇILACAK

Call of Duty: Mobile oyununda en sevilen karakterler, silahlar, modlar ve haritalar yer alacak. Aksiyon ve savaş içerikli olan oyun, Tencent'in ödüllü Timi stüdyosu tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlandı.



Call of Duty: Mobile içerisinde çoklu Oyuncu modları ve Battle Royale içerikleri yer alacak. Türkçe hali de olacak olan oyunda Crash ve Crossfire gibi Modern Warfare haritaları, Nuketown ve Hijacked gibi Black Ops haritalar ve daha pek çok haritaları tek bir başlık altında görebileceğiz. Tecrübe puanlarını geliştirmeye başlayan oyuncular kilidi açabilecek özelliğe kavuşacak. Seviyeleri atladıkça yeni karakterlerin açılacağı bilgisi de paylaşıldı.

Haritalarda yaklaşık 100 kişi hayatta kalma mücadelesi vererek savaşmaya başlayacak. İsteğe göre tek başına, ikili ya da dörtlü takımlar halinde oynanabilecek. ATV, helikopter ve deniz araçlarının yer alacağı Call of Duty: Mobile oyununda havada, denizde ve karada savaşma halinde olunacak ve birinci gelme amaçlanacak.

BİZE ULAŞIN