PUBG Mobile oyununa yeni güncelleme

Tüm dünyada ilgiyle oynanan PUBG Mobile için güncellemeler gelmeye devam ediyor. 0.14.0 versiyonu ile oyuncuları güzel sürprizler de bekliyor. Hem İOS hem de Android kullanıcıları için güzel gelişmeler de yaşanacak.

Giriş Tarihi: 15.08.2019 16:34 Güncelleme Tarihi: 15.08.2019 16:35

PUBG Mobile yeni güncellemesine App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak ulaşılabiliyor. Çok sevilen PUBG zombi modundan sonra şimdi de Bulaşıcı Yaşayan Ölü modu yeni güncellemeyle birlikte geliyor.

BULAŞICI YAŞAYAN ÖLÜ MODU

Bulaşıcı Yaşayan Ölü moduyla, oyuncular Zombiler ve Savunmacılar olarak iki gruba ayrılacak ve yeteneklerini birbirlerine karşı test edebilecek. Savunmacılar ateşli silahlarla zombilere karşı savaşırken, Zombiler de yakın dövüş silahlarıyla saldırıya geçecek ve süreli özel yeteneklerini kullanarak Savunmacılara hastalık bulaştırmaya çalışacak. Savunmacıların tamamına hastalık bulaştığında, Zombiler kazanmış olacak.



Diğer bir yenilik arka planda PUBG Mobile oyunu açıkken güncelleme yapılabilecek olması. İOS için yapılan bu güncelleme oyun severler tarafından büyük ilgi görecek.

Milyon dolar ödüllü oyun için sürpriz hazine avları da olacak. Oyuncular altın, gümüş ve bronz pusulaları toplayarak ödüller kazanabilecek.

Günlük olarak oyun içinde bulunan ganimetlerin sayısı arttırıldı. Böylece daha çok şans elde edilmiş olacak.

Oyun içi ekipmanlar da güncellendi. Popüler olan sezon ekipmanlarının kilit açma şansına ulaşılabilecek.

BİZE ULAŞIN