Honor 9X özellikleri ve fiyatı nedir?

Heyecanla beklenen Honor 9X ile ilgili detaylar da gelmeye devam ediyor. 23 Temmuz’da tanıtılacak olan Honor 9X özellikleri merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Peki Honor 9X özellikleri ve fiyatı belli oldu mu? Türkiye'de de satılacak mı?

Giriş Tarihi: 21.07.2019 16:53

Teknoloji severlerin yakından takip ettiği Honor 9X ve Honor 9X Pro telefonlarının tanıtılacağı güne çok az bir zaman kaldı. Türkiye'de de satılacağı düşünülen Honor 9X özelliklileriyle ilgili bilgileri sizler için derledik.

HONOR 9X ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Resmi olarak tanıtıldıktan sonra özellikleri netleşecek olan Honor 9X hakkında bilgiler de sızdırılmaya devam ediyor. Orta segment kullanıcılarına hitap etmesi beklenen modelin 2240 x 1080 çözünürlüğe sahip 6.15 inç AMOLED bir ekrana sahip olacağı öngörülüyor. Kirin 810 ile de destekleneceği düşünülen akıllı cep telefonunun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelmesi bekleniyor. Diğer bir beklenti ise 48 Megapiksel birincil kamera, 2 Megapiksel ikincil ve son olarak 8 Megapiksellik geniş açılı bir kamerasının olması. USB-C portu üzerinden 10W şarj desteği ile gelmesi kesin olmasa da muhtemel görünüyor.



Son gelişmelerde ise Honor 9X Pro modelinin özel bir gece modu ile gelmesi öngörülüyor. Yapay zeka destekli olması beklenen gece modu özelliğinde, gürültüyü azaltmak ve renkleri canlandırma gibi beklentiler var.

HONOR 9X FİYATI BELLİ OLDU MU?

Modelin satış fiyatı henüz belli olmadı. 23 Temmuz resmi tanıtımından sonra fiyatın da belli olması öngörülüyor.

BİZE ULAŞIN