PUBG mobile nasıl oynanır? PUBG lite güncellemesi

Oyun severlerin vazgeçilmezi PUBG mobile, milyonlarca kullanıcı tarafından çok sevildi ve sıkça oynanıyor. Her geçen gün farklı güncellemenin geldiği PUBG mobile oyunu ile henüz tanışmamış olanlar için ayrıntıları derledik. PUBG lite nedir ve güncellemesi nelerdir? Sorularının yanıtı da haberimizde yer alıyor.

Giriş Tarihi: 20.06.2019 17:43 Güncelleme Tarihi: 20.06.2019 17:53

PUBG mobile nasıl oynanır? Sorusunun yanıtını arayanlar için bilgiler paylaştık. PUBG mobile oyununun hem kadın hem de erkek oyuncular tarafından çok sevilmesi ve indirilmesi PUBG lite oyununu daha da merak ettirdi. Peki PUBG lite güncellemesi ile neler yapıldı? PUBG mobile gereksinimleri neler?

PUBG MOBİLE NEDİR?

Dünyaca ünlü olan ve milyonlarca kişinin oynadığı PUBG mobile; PC, tablet, konsol ve akıllı telefon gibi pek çok cihazdan oynanabiliyor. Hayatta kalma mücadelesinin yaşandığı oyunda 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlanır. Amaç hayatta kalan son kişi olmaktır, bu yolda bireysel ya da takım olarak isteğe göre oynanabilir.

PUBG LİTE NEDİR, GÜNCELLEMELER NELERDİR?

Sistem gereksinimleri yüksek olan PUBG mobile yanı sıra PUBG lite sürümü de çıkarıldı. Pek çok kullanıcıyı sevindiren bu durum PUBG lite güncellemelerinde neler yapıldığını da merak ettirdi. Peki PUBG lite için önerilen sistem gereksinimlerinde neler var?



-PUBG lite oyununa farklı güncellemeler ekleniyor. En son yapılan güncellemede farklı silahlar ve araçlar eklenirken, bazı araçlar da kaldırıldı.
-Farklı durumlar için takım arkadaşlarınızla stratejik olarak iletişim kurmanız sağlayacak (Saldırı, Tehlike, Savunma, Ganimet, Yeniden Toplanma, Araç) 6 farklı işaret türüne sahip yeni Taktiksel Harita İşaretçisi eklendi.
-Paraşüt otomatik olarak açıldığında görülen rakım ve yükseklik arayüz görseli iyileştirildi.
-Silahların reload hızı yani şarjörlerin değiştirilme hızı iyileştirildi ve arttırıldı.

İşletim sistemi: Windows 7/8/10, 64-bit
İşlemci: Intel Core i5 2.8GHz
RAM: 8GB
Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870
Depolama alanı: 4GB

BİZE ULAŞIN