Tiffany & Co. x Nike İş Birliği Resmi Olarak Duyuruldu

Tiffany & Co. ve Nike'ın özel bir ayakkabı üzerinde çalıştığı düşünülüyor.

Giriş Tarihi: 30.01.2023 15:09 Güncelleme Tarihi: 02.02.2023 09:58

Bu hafta başlarında ortaya çıkan söylentilerden kısa bir süre sonra Tiffany & Co. ve Nike, beklenen iş birliğini resmen duyurdu.

Instagram'da "Efsanevi bir çift" notuyla paylaşılan görsel, ayakkabı devinin beyaz imzalı logosuyla tamamlanan Tiffany Blue ayakkabı kutusundan başka fazla bilgi vermiyor.

Sneaker uzmanları, Diamond Supply Co.'dan Nicky Diamonds'ın ikonik 'Tiffany Blue' rengini 2005'te Nike SB Dunk Low'a getirmesinin ardından mücevher markası ve ayakkabı devinin ilk kez bir araya geldiğini iddia ediyor. Yakın kaynaklara göre, yeni işbirliği Air Force 1 Low'u ön plana çıkaracak . Tasarımın tam olarak nasıl görüneceği henüz netlik kazanmamış olsa da, sızan görüntüler , yanlarda "Tiffany Blue" Swoosh'ları ile vurgulanan nubuk üst kısımlı tamamen siyah AF1'lara sahip olacağını gösteriyor.

İşbirliği, Tiffany & Co.'nun kuruluş yılına bir övgü olarak "1837" markalı bilezikler, yüzükler ve kolyeler içeren mücevher alt serisi "1837" olarak adlandırılıyor.

Resmi çıkış tarihi veya fiyatıyla ilgili henüz çok fazla bilgi yok, ancak Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low "1837"nin bu bahar sezonunda 400 ABD doları fiyat etiketiyle piyasaya çıkması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN