Celine'in Yeni Marka Elçisi: BTS Üyesi V

Grup arkadaşlarının ayak izlerini takip eden V'nin, lüks bir markayla anlaşma imzalayan en son BTS üyesi olduğu bildiriliyor.

Giriş Tarihi: 30.01.2023 14:57 Güncelleme Tarihi: 01.02.2023 11:28

Gerçek adı Kim Tae-hyung olan 27 yaşındaki şarkıcı, BLACKPINK'ten Lisa ve Güney Koreli aktör Park Bo- gum'a katılarak, moda evinin en yeni marka elçisi olarak Celine ile ortak olmuş gibi görünüyor. Üç yıldız daha önce Hedi Slimane'nin 2023 Yaz erkek giyim defilesine birlikte katılarak sosyal medyada viral bir an yaratmıştı.

Henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da, Celine'in ana şirketi LVMH'ye ait bir Fransız medya kuruluşu olan Les Echos, Paris Moda Haftası Erkekler hakkında bir makalede K-pop'un moda üzerindeki etkisini bildirdi. Yakın zamanda Dior'un küresel marka elçisi seçilen Jimin'den bahsetmenin yanı sıra, makale V'nin Celine ile yakın zamanda bir anlaşma imzaladığını belirtiyor.

BTS'in Louis Vuitton ile ortak marka anlaşmasının sona ermesiyle, moda evleri geçen ay grubun üyeleriyle iş birliği içinde olmak için acele ediyor. Ocak ayının ortasında Jimin, Dior'un elçisi olarak seçildi ve kısa bir süre sonra Suga Valentino'nun yüzü oldu.

BİZE ULAŞIN