Sıra dışı tasarımlarıyla Converse x A-Cold-Wall koleksiyonu!

Gelecekten bir silüet, kış koşulları için yeniden tasarlandı. Converse x A-COLD-WALL*'ın orijinal kreasyonu, fonksiyonellikle yenilikçi bir tarzı harmanlıyor.

Giriş Tarihi: 28.12.2022 15:14

Teknolojinin tasarımı ileriye taşıyabileceği fikrinden yola çıkan bir bot... Tamamen yeni bir siluet olan Geo Forma'nın tasarım dili, markanın ikonik Chuck Taylor All Star'ının modern bir yansıması olan Chuck 70'i farklılaştırıyor. Ancak bu sefer geometrik formlarla dönüştürülüyor. Yeni köşeli formuyla öne çıkan ve özel orta ve dış taban tasarımlarıyla tamamlanan siluet, Ross'un imzasıyla Chuck 70'e farklı ve sanatsal bir dokunuş katıyor. Dikkat çekici formlar, fütüristik ve geometrik bir yorumla modern bir görünüş katıyor.

Geo Forma modelinde yer alan ayağı sarmak için tasarlanmış streç üst kısım ve alt taban üzerine lamine edilmiş polyester, yırtılmaz likra kumaş giyim kolaylığı sağlıyor. Ürün teknolojisiyle de ön planda olan modelin elastik bir yaka ve topuk kısmında kullanılan teknik kumaşların kullanılması ayakkabının fonksiyonelliğini arttırıyor.

Eş zamanlı olarak sürdürülebilir bir tasarıma sahip A COLD WALL* Geo Forma geri dönüştürülmüş dış taban siluetini doğal ve organik unsurlara dayandırıyor. Volt/Black Beauty ve Lily White/Poppy Seed üzere iki renk seçeneğiyle maksimalist ve minimalist farklı tonları modern bir stilde uygulayan ayakkabılarda performans ve dokusal renk uygulamalarını yan yana geliyor.


BİZE ULAŞIN