Kanye West collab ürünlerini 20 dolara satıyor!

Kanye West bağlantılarını koparmadan önce yaptığı büyük markalarla yaptığı collab kapüşonluları 20 dolara satacağını iddia etti.

Giriş Tarihi: 25.11.2022 14:44 Güncelleme Tarihi: 25.11.2022 14:54

Damla Yüce

Kanye West, büyük markalar için sorun olmaya devam ediyor.

Kanye West'in, antisemitik yorumlarının ardından, Balenciaga, Adidas ve Gap gibi dev moda markaları rapçi ile bağlarını kesme kararı almıştı. Kaotik davranışlarını sürdüren Kanye; Balenciaga, Adidas ve Gap'in işbirliği döneminde çıkardığı kapşonlularını 20 dolara satacağını açıkladı.

Haber sitesi X17 tarafından yayınlanan bir videoda ünlü rapçi, dikiş makinelerinin arkasında oturan on çalışanın görüldüğü Los Angeles ofisini geziyor. Yüzlerce giysi, atölye boyunca raflara asılı ya da zemine yayılı halde görülüyor. Kanye West markalarla işbirliği koleksiyonlarından parçalarını işaret ederek her birini sadece 20 dolara satacağını söylüyor.



Eşofman altı ve tişörtü dahil olmak üzere parçaların çoğu, West'in 2024 başkanlık kampanyasına işaret eden "Ye24" ile etiketlenmiş durumda.

"Burada yaptığımız şeyi açıklıyorum, 100 kapüşonluyu kestim." diyor adını yasal olarak Ye olarak değiştiren West ve ekliyor "Yeezy'den, Balenciaga'dan, Gap ile, Adidas ile yaptığımız işbirliklerinden yaptığımız her şey 20 dolara mal olacak"

Giysileri için belirlediği düşük fiyatın gerekçesini açıklayan Ye, şöyle devam ediyor: "Herkesin aynı düzeyde kesim, aynı düzeyde yiyecek, aynı düzeyde su ve aynı düzeyde eğitim alabilmesini sağlamalıyız."

Yerdeki kapüşonlular, markaların Yahudi karşıtı yorumlarının ardından Ye ile bağlarını kesmesinden önce kalmış gibi görünüyor. Balenciaga, Adidas ve Gap, Ye'nin Yahudi karşıtı yorumları nedeniyle yoğun bir tepkiyle karşılaşmasının ardından onunla bağlarını koparan birçok marka ve şirketten sadece birkaçıydı.

Rapçinin Balenciaga kreatif direktörü Demna Gvasalia ile yakın ilişkisine rağmen Fransız moda evi, West ile ortaklığını ilk kesen markalardan biri oldu.

BİZE ULAŞIN