CFDA 2022 Moda Ödülleri Adaylarını Açıkladı

CFDA 2022 Moda Ödülleri Adaylarını ve Onur Ödülü Sahiplerini Açıkladı. Kazananlar ise 7 Kasım Pazartesi günü açıklanacak.

Giriş Tarihi: 16.09.2022 11:48

Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA), 2022 Moda Ödülleri için aday ve onur listesini açıkladı. Ödüllerin odak kategorilerinden biri, Yılın Amerikan Erkek Giyim Tasarımcıları. Bu yılki adaylar arasında Fear of God'ın Jerry Lorenzo'su, Bode'dan Emily Bode Aujla, Amiri'den Mike Amiri, Thom Browne ve Willy Chavarria yer alıyor. Peter Do, Christopher John Rogers, LaQuan Smith, Gabriela Hearst ve KHAITE'den Catherine Holstein ise Yılın Amerikan Kadın Giyim Tasarımcısı ödülüne aday.

Ayrıca listede KidSuper'dan Colm Dillane, Elena Velez, Bach Mai, Puppets and Puppets'tan Carly Mark ve Harwell Godfrey'den Lauren Harwell Godfrey ile Yılın Yükselen Tasarımcısı ödülü de yer alıyor. Yılın Amerikan Aksesuar Tasarımcısı adayları arasında Telfar'dan Telfar Clemens, Brother Vellies'ten Aurora James, LUAR'dan Raul Lopez, Koç'tan Stuart Vevers ve Brandon Blackwood bulunuyor.

Bu yılın odak adaylarının yanı sıra, bu yılın onur sahipleri arasında ölümünden sonra Mütevelli Heyeti Ödülü'nü alacak olan Virgil Abloh ve bu yılın Moda İkonu olan Lenny Kravitz yer alıyor.

Bu yılın kazananları, 7 Kasım Pazartesi günü NYC'deki Cipriani South Street'te gerçekleştirilecek olan 2022 CFDA Moda Ödülleri'nde açıklanacak.

BİZE ULAŞIN