Beymen Club 2020 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Giriş Tarihi: 21.09.2020 12:20

Beymen Club, Sonbahar / Kış 2020 sezonunda "Kendin gibi ol" mottosundan ve kişiselliğin özgürleştiren tavrından ilham alarak modaseverleri, keşfetmenin yeni haliyle tanışmaya davet ediyor.

Yalın ve grafik desen anlatımlarının, sürpriz detaylarla zenginleşen tasarımların öne çıktığı koleksiyon, form ve renklerle farklılaşıyor. Kişisel konforu merkez alan Beymen Club tasarımları, birbiriyle kolayca tamamlanabilen farklı renk, doku ve kumaş birliktelikleriyle yeni sezon için özgür kombin seçenekleri sunuyor.

Beymen Club 2020 Sonbahar / Kış Erkek Koleksiyonu

Farklı doku, tarz ve renkleri buluşturan Beymen Club Erkek 2020 Sonbahar Kış Koleksiyonu, konforlu ve güncel stili ile dikkat çekiyor.

Denimlerle birlikte kullanılan beyaz, camel ve gri tonlardaki tasarımlar ile sezonu karşılayan koleksiyon, özel baskı ve kumaş teknikleriyle sezona yepyeni bir soluk getiriyor. Markanın favori tasarımları arasında yer alan polo t-shirt ve jakar trikolar, ikonikleşmiş gömlekler, yeni siluet ve kumaşlarla güncellenen pantolonlar özgür kombin seçenekleriyle yeni sezonda da iddiasını sürdürüyor. Klasik ceketleri denim pantolonlarla, takım elbiseleri denim gömleklerle kombinleyen Beymen Club, klasik erkek giyim kodlarına modern ve genç bir yorum katıyor.

Yenilikçi teknolojiler ile zenginleşen dış giyimlerde; uzun maskülen paltolar, süet ve deri kaban ceketler öne çıkarken, overshirt'ler, triko ceketler ve fonksiyonel eşofman takımlar modern tasarımları ile konfor ve şıklığı buluşturuyor.

Koleksiyondaki yalın tasarımlar minimal tabanlı sneakerlar, postallar ve chelsea botlar ile tamamlanıyor.

BİZE ULAŞIN