Kim Jones imzalı Dior Kış 2020-2021 Koleksiyonu

Giriş Tarihi: 07.09.2020 13:24

Steven Meisel'ın çektiği Dior Erkek Kış 2020-2021 koleksiyonu kampanya görsellerinde, Kim Jones'un tasarımlarıyla rüyaları andıran bir sahne ortaya konuyor. Defilenin set dizaynının yeniden canlandırıldığı fotoğraflardaki çarpıcı kompozisyonlar, Flemenk ressamların eserlerindeki gizemli güzelliği çağrıştırıyor.

Kim Jones kampanya görselleri hakkında "Judy Blame'i kutladığımız şovu çok sevmiştim ve koleksiyondaki couture detaylarını vurgulayabilmek için defilenin setinin yeniden yaratılmasını istedim." ifadesini kullanıyor.

Şovun ruhunu devam ettiren, içi, kabaran bir bulutla dolu camdan bir küp, karanlığın mavimsi bir yok oluşla renklenmesini sağlıyor. Yaratılan dramatik sahne, vizyoner moderniteleriyle koleksiyonun ilham kaynakları pozisyonunda bulunan, her ikisi de tutkulu birer ruha sahip ikonik karakterler Christian Dior ve Judy Blame'e şiirsel bir saygı duruşu niteliği taşıyor.

Kampanya görsellerinde yer alan modeller, Dior'un zamansız albenisi ile İngiliz sanatçının tahrip edici tavrını kombine eden parçaları giyiyor. Her gün kullandığımız asma kilit ve çengelli iğne gibi objeler ise bu koleksiyonun cüretkar aksesuarları olarak burada da karşımıza çıkıyor. Maison'un haute couture referanslarıyla harmanlanmış kodları, ipek ve işlemeli kumaşların harelerinde ve şal deseninin Doğu'ya özgü sarmallarında kendini gösteriyor.

Şıklığın yeniden tanımlanmasını kutlayan görsellerde, yeni arzu nesneleri konumunda olan; her görünümü tamamlayan opera eldivenleri, Saddle ve Soft Saddle çantalar vurgulanıyor. Maison'un ikonlarından Saddle'ın ikinci ve hobo versiyonu Soft Saddle ise, omuz askısı ve ilk versiyonun hatlarını yeniden tanımlayan çift bölmesiyle koleksiyonun yıldızlarından birine dönüşüyor.

BİZE ULAŞIN