Raf Ömrü?

2023’ün Eskimeyecek Saatlerine Son Bakış

Giriş Tarihi: 10.01.2024 11:52 Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 11:58

Yazı Nick Sullivann / Çeviri Özge Dinç

Fotoğraf Jamie Chung

2023 bitti, yarın da 2024'ün saat trendlerini inceleyeceğiz. Ancak yeni yılda, hele de henüz saat fuarları başlamamışken burada gördüğünüz saatlere bakmadan geçmek istemiyoruz. Hepsi daha yeni bitirdiğimiz yılın saatleri, ancak onlara doğru şekilde bakarsanız bundan on yıllar sonra da çalışmaya ve çok iyi görünmeye devam edecekler.

Yukarıdan Aşağıya: Hublot'nun sarı altını siyah kauçukla eşleştiren ilk saatine dayanan Hublot Classic Fusion Original Yellow Gold. Zarafetin işlevsellikle buluştuğu Patek Philippe Calatrava 24-Hour Display Travel Time. Reverso'nun en iyi özeti Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Monoface Small Seconds. Çelik kasa ve somon kadranla yeniden tasarlanan seksenlerin ihtişamlı saati Pasha de Cartier.

Yukarıdan Aşağıya: Panerai'nin kendine özgü tasarımına sahip ama 40mm kasada Panerai Luminor Quaranta Steel DLC Luna Rossa. Şahane bir "Az çoktur" tasarımı Bulgari Octo Roma. Popüler Pelagos serisine yeni bir kronograf yorumu Tudor Pelagos FXD Chrono "Alinghi Red Bull Racing Edition". Gök mavisi metalik kadranı dayanıklı kauçuk kayışta parlıyor Bell & Ross BR 05 GMT Sky Blue.

Bu Sayfa Yukarıdan Aşağıya: Sportifliğin şıklıkla buluştuğu, çok yönlülüğün zirvesi 18 ayar pembe altın kasa Vacheron Constantin Overseas Chronograph. Klasik Carrera kronograf yüksek kubbeli "glassbox" safir kristal camla yeni bir tarzda yeniden duyuruldu TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche. Seksen yıllık orijinaline dayanan çağdaş stili ve koyu yeşil güneş ışını kadranı ile Breitling Premier B01 Chronograph.

Karşı Sayfa, Yukarıdan Aşağıya: 43 mm titanyum kasası ve karbon çerçevesiyle sağlam ve işlevsel bir saat: Victorinox INOX Chrono Titanium/Carbon. Sert seramik kasası ve zeytin rengi kadranı ile BR 03'ün bu yorumu Bell & Ross'un uzun süredir devam eden askeri ilhamına sadık kalıyor Bell & Ross BR 03 Military. Modern tarzı, cam fiber, alüminyum ve arduvaz tozu gibi yenilikçi malzemelerle birleştiriyor Hermès H08.

BİZE ULAŞIN