Şehrin göbeğinde serin bir mola

Yaz mevsimine veda edeceğimiz son aya girmiş olmamıza rağmen halen serinlemediyseniz; sizi DoubleTree by Hilton-Istanbul'un havuzuna davet ediyoruz.

Giriş Tarihi: 18.08.2017 10:29 Güncelleme Tarihi: 18.08.2017 10:34

Yazı: Seda KARAN

Yaz demek; keyif demek. Deniz, kum, güneş demek. Soğuk ve kasvetli kış aylarına inat sıcak ve enerjik günlerde alabildiğine hem zihni hem de bedeni şımartmak demek. Özetle hepi topu neredeyse sadece iki ay kadar kısa bir süre geçirdiğimiz yaz günlerini en iyi şekilde değerlendirmek gerek. Bunu da en iyi; tatile çıkarak mümkün kılabiliriz.

Tabii, birçoğumuz tatil konusunda çok da şanslı değil. Kimimiz yoğun iş temposunun arasına sıkıştırdığımız yıllık iznimizle tatil keyfini çatabiliyor kimimiz de hafta sonlarını 'küçük kaçamaklar' dahilinde değerlendiriyor. Ya tatil konusunda hiçbir imkânı olmayanlar ne yapmalı? Sonuçta yoğun iş temposu yüzünden halen, ayağının ucunu bile suya sokmamış olanlar var aramızda. Siz de bu durumda olanlardansanız; hemen moralinizi bozmayın. Sonuçta her derde bir çare var; tıpkı şehrin hemen yanı başında hatta içinde olan ve 'serinlik' vadeden adresler gibi. Anadolu Yakası, Kadıköy'ün merkezinde konuşlanan DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda yaz tatiline çıkamayıp da yaz keyfini İstanbul'da çıkarmak isteyenlere sesleniyor.

Kadıköy'ün sahil şeridinde bulunan ve İstanbul Anadolu Yakası'nın en güzel konumlarından birinde olağanüstü mimarisi ile dikkat çeken DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda, Kadıköy İskelesi'ne ve metroya yürüme mesafesinde olup şehrin diğer önemli noktalarına kolay ulaşım imkânı sunuyor. Dolayısıyla ofis konumunuz nerede olursa olsun, buraya ulaşmanız oldukça kolay.

DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'nın içerisinde yer alan Elemental Fitness& SPA'nın açık ve kapalı havuzunda yazın keyfini doya doya çıkarabilirsiniz. Üstelik siz bu havuzda yüzerken, İstanbul'un muhteşem panoramasına karşı, gökyüzünün ve denizin birleştiği bir teras havuzunda olacağınız için kendinizi bambaşka bir yerde hissetmeniz bile mümkün. Kısacası Moda gibi İstanbul'un merkezi bir semtinde olup da kendinizi tatilde hissettirecek, şehrin ortasında yazın sihirli ve eğlenceli dokunuşuna kapılacağınız anlar sizleri bekliyor.

Bu arada, bu havuz ödüllü; dünyadaki Double- Tree by Hilton otelleri arasında 'Sexiest Pool Vibe' ödülünü kazanmış bir havuzda yüzeceğinizi de hemen belirtelim. SPA bünyesindeki havuz, her gün sabah saat 07.00 ila akşam saat 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor, keyif çatma ve dinlenme saatlerinizi buna göre ayarlamanızda fayda var.

Aynı zamanda lezzetli yemeklerin tadına varmak isterseniz otel bünyesindeki The Doubles Restaurant, La Gazetta Cafe&Bar ve 360 Istanbul East Restaurant menüleriyle sizi bekliyor. Bu arada otelin Kadıköy Çarşı, Balıkçılar Pazarı ve Barlar Sokağı'na sadece yürüme mesafesi kadar uzak olduğunu hemen belirtelim.

BİZE ULAŞIN