Netflix’in İlk Canlı Yayını Chris Rock’ın Gösterisi Olacak

Netflix, küresel çaptaki ilk canlı yayınını 5 Mart’ta komedyen Chris Rock’ın stand-up gösterisiyle yapacağını duyurdu.

Giriş Tarihi: 28.12.2022 10:15

Chris Rock , yaklaşan canlı stand-up şovu Chris Rock: Selective Outrage ile Netflix tarihine geçmek için hazırlanıyor. Özel etkinlik, efsanevi komedyeni dünya çapında akış platformunda canlı yayın yapan ilk sanatçı olarak pekiştirecek.

Chris Rock , yakında çıkacak tarihi Netflix özel programı Selective Outrage'ın ilk teaser fragmanının yayınlanmasıyla 2023'te bir sonraki stand-up girişimine hazırlanıyor. Komedi dünyasında ve ötesinde bir simge olan Rock, küresel yayın etkinliği için Baltimore, Maryland'de sahneye çıkacak.

Hem tanıtımdan hem de posterden, sanal izleyiciyi ekranlarının arkasından yıldıza olabildiğince yakın hissettirme arzusu olduğu açık. Rock ayrıca heyecan verici haberi Instagram'da paylaşarak 6,1 milyon takipçisine özel etkinlik için "hazırlanmalarını" söyledi.

Ne yazık ki, Will Smith'in o zamandan beri özür dilediği Oscar'da kendisine tokat attığı an hakkında konuşup konuşmayacağı da dahil olmak üzere, şovun bir parçası olarak hangi materyali kapsayacağını öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

'Chris Rock: Selective Outrage' adlı şov, Rock'ın ilk kez Şubat 2018'de yayımlanan 'Chris Rock: Tamborine' şovundan sonra ikinci Netflix özel stand-up gösterisi olacak.

Selective Outrage , akış devi için devasa bir anı işaretleyecek şekilde konumlandırıldı. Netflix'in Stand-Up ve Komedi Formatlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Robbie Praw , daha önce yayınlanan bir basın açıklamasında Rock'ı "neslimizin en ikonik ve önemli komedi seslerinden biri" olarak selamlamıştı. "Bu unutulmaz bir an olacak ve bu meşaleyi Chris'in taşıdığı için çok onur duyuyoruz." Bu, platformun bugüne kadarki en büyük yüz yüze etkinliği canlı bir komedi programı olan Netflix is a Joke: The Festival'e ev sahipliği yapmasının ardından geliyor. Rock, Los Angeles'ta 295 şovluk bir listede performans sergileyen 330 komedyen arasındaydı. Gösterinin 260.000'den fazla bilet sattığı göz önüne alındığında, Netflix'in başka bir sıra dışı hareketle komedi oyununu bir kez daha yükseltmeye istekli olması şaşırtıcı değil.

BİZE ULAŞIN