Evan Peters Kötü Karakterleri Oynamaya Ara Verdi

Evan Peters, Jeffrey Dahmer'ı canlandırdıktan sonra kötü karakterleri oynamaya ara verdiğini doğruladı.

Giriş Tarihi: 13.12.2022 11:57 Güncelleme Tarihi: 13.12.2022 11:58

Son birkaç yıldır, Evan Peters korkunç, karanlık karakterleri canlandırdı. Ancak, Monster: The Jeffrey Dahmer Story'de Jeffrey Dahmer'ı canlandırdıktan sonra biraz daha hafif roller istiyor.

Peters, Variety için Ryan Murphy'ye "Karanlık rollere biraz ara vereceğim ve ışığı keşfedeceğim. Eve biraz daha yakın, biraz daha sıradan bir şey oynamak benim için ilginç olurdu." dedi.

Peters daha önce bir romantik komedide oynamak istediğini itiraf etmişti. Murphy bir basın etkinliğinde Peters hakkında şunları söyledi; "Göstermesi çok ilginç bir şey çünkü Evan'la uzun yıllar Horror Story'de birlikte çalıştık ve ara verdik ve o Emmy ödülü kazandığı Mare of Easttown'ı çekmeye gitti. Ve sürekli olarak, 'Gerçekten normal birini oynamak istiyorum' diyordu. Romantik komedi yapmak istiyorum'" diyor" dedi.

Peters, Jeffrey Dahmer'i canlandırma sürecinde Murphy'nin kendisine nasıl yardım ettiğinden de bahsetti.Peters, "Gerçek bir mücadeleydi," dedi. "Gerçekten bunu düşünüyordum ve işlemeye çalışıyordum. Çok ileri geri gittim." Nihayetinde, güvendiği ve sürecini anladığını bildiği biri olan Murphy ile yeniden çalışmaya geldi.

Murphy'ye, "Senin inanılmaz bir destek sistemi olduğunu biliyordum ve sana güveniyorum ve burada bir dürüstlük var. Bu işi başladığım kadar güçlü bir şekilde bitirmek amacıyla harika bir güvenlik ağı oluşturacağınızı biliyordum. Düşersem, ayağa kalkarım ve bu şeyi bitirebiliriz. Meydan okumaya hazırdım." dedi.

BİZE ULAŞIN