Bong Joon-Ho'nun Robert Pattinson'lu Filmine İlk Bakış

Bong Joon-Ho'nun yeni filmi Mickey 17'nin resmi fragmanından Robert Pattinson'a ilk bakış.

Giriş Tarihi: 07.12.2022 14:42

Yönetmen Bong Joon-ho, Parasite, Snowpiercer ve daha pek çok filmdeki muazzam başarılarının ardından son filmi Mickey 17'nin vizyona girmesi için hazırlanıyor. Yaklaşan bilimkurgu gerilim filmi, Oscar ödüllü Bong Joon-ho ile Robert Pattinson'ın güçlerini birleştiriyor.

Robert Pattinson ve Mark Ruffalo'nun başrollerini paylaştığı film, Edward Ashton'ın yazdığı Mickey 7 romanından uyarlandı. Fragman, Batman yıldızını bilimkurgu, CT taraması benzeri bir makinenin içinde yatarken görüyor ve kamera yavaşça yüzünü yakınlaştırıyor. Oyuncu ayrıca Steven Yeun (Minari ve Walking Dead), Naomi Ackie (I Wanna Dance With Somebody) ve Toni Collette ile birlikte rol alacak.

Film hakkında şu an için pek bir şey bilinmemekle birlikte, orijinal kitabın özetine dayanan hikaye, "Niflheim buz dünyasını kolonileştirmek için gönderilen insan keşif gezisindeki bir çalışanı" konu alıyor. Ayrıca, "Ne zaman çok tehlikeli bir görev olsa, ekip Mickey'e dönüyor. Altıncı ölümünden sonra yaşama yeniden başlayan Mickey7, yaşadığı hayatın neye benzediği ve bu görevin neden kendisine kaldığını nihayet anladığında, hayatının akışı tamamen değişir."

İlginç bir şekilde, Ruffalo'nun HBO'nun kaynak materyaliyle aynı evrende geçecek olan ve Bong'un Succession'dan Adam McKay ile yönetici yapımcılığa geri döndüğünü görecek olan Parazit'in dizi uyarlamasında yer aldığı bildiriliyor.

Ağustos'tan bu aya kadar devam eden prodüksiyonla, Mickey 17 teaser'ının yayınlanması sürpriz oldu, ancak bilim kurgu gerilim filminden gelecek tüyler ürpertici tonu oluşturmaya yardımcı olması açısından hoş bir karşılama. Filmin vizyona girmesine bir yıldan fazla bir süre kaldığı göz önüne alındığında, filme gelecekteki bakışlar muhtemelen bir süre gelmeyecek gibi görünüyor. Warner Bros.'un film için bir çıkış tarihi belirleyecek kadar kendinden emin olduğu doğru. 2024 Mart ayında gelmesi beklenen film, Bong ve Pattinson arasındaki iş birliğini izleyicilerle buluşturma konusundaki heyecanları katlıyor.

BİZE ULAŞIN