Timothée Chalamet'in Bob Dylan'ı Canlandırdığı Film Yolda

Timothée Chalamet yaklaşan biyografik bir filmde Bob Dylan'ı canlandırdığını söyledi.

Giriş Tarihi: 22.11.2022 13:34

2020'de Timothée Chalamet'in, daha sonra COVID-19 salgını nedeniyle askıya alınan Going Electric adlı bir Bob Dylan biyografisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İki yıl sonra, oyuncu bir röportajda filmin hala vizyona gireceğini ve her şeyin "olumlu yönde" ilerlediğini doğruladı.

Aktör verdiği bir röportajda; "Benim için en büyük hediyelerden biri olan hazırlanmayı bırakmadım. Başarsak da, başaramasak da o dünyaya dalmak harika bir deneyim oldu. Ama hiçbir şey vermeden (çünkü kimseyi yumruklamak istemiyorum ve açıkçası her şeyin resmi olarak bir araya gelmesi gerekiyor) esen rüzgarlar çok olumlu yönde esiyor." dedi.

Chalamet, karaktere bürünmek için Woodstock, New York'ta bir ev kiraladığını ve ayrıca Dylan'ın New York'taki evlerini ziyaret ettiğini açıkladı.

Yaklaşan filmin görüntü yönetmeni Phedon Papamichael, Ekim 2020'de Collider ile daha önce şunları paylaşmıştı : "Bittiğini düşünmüyorum ama COVID döneminde bunu başarmak zor çünkü her şey küçük kulüplerde, dönem kostümlerinde çok fazla figüranla yapılıyor, bu yüzden çok fazla saçınız ve makyajınız var." Ancak Chalamet'e göre, filmin prodüksiyonu tekrar rayına oturmuş gibi görünüyor.

Dune yıldızı, Going Electric'e ek olarak, şarkı söyleyeceği Charlie and the Chocolate Factory adlı Wonka'nın ön bölümünde rol alıyor.

BİZE ULAŞIN