George Clooney, Meghan Markle'ı savundu

George Clooney, medyanın ısrarlı takiplerine maruz kalan Sussex Düşesi Meghan Markle’ı savundu. George Clooney, “Tıpkı Diana’ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar” dedi.

Giriş Tarihi: 12.02.2019 15:24 Güncelleme Tarihi: 14.02.2019 17:34
İngiliz Kraliyet Ailesi'ne yakınlığıyla bilinen aktör George Clooney, medyanın bir türlü radarından çıkmayan Sussex Düşesi Meghan Markle hakkında açıklamalarda bulundu. Hollywood'un usta aktörü, Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Markle'ın trajik kazada hayatını kaybeden Prenses Diana ile kıyaslanmasını eleştirdi.



Clooney, "Meghan Markle'ı her yerde takip ediyorlar. İzleniyor ve kötüleniyor" sözleriyle medyayı eleştirdi. Clooney ayrıca, "O yedi aylık hamile bir kadın. Tıpkı Diana'ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar ve aynı yolla izliyorlar. Tarih kendini tekrarlıyor. Bunun nasıl bittiğini gördük. Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu anlatamam" dedi. Clooney, tüm bu eleştirilerinin yanı sıra basın mensuplarının Markle'a haksızlık ettiğini ve sorumsuzca davrandığını da ekledi.

BİZE ULAŞIN