Jennifer Aniston ve Brad Pitt yeniden bir araya gelir mi?

Brad Pitt, boşanma sürecinde olduğu Angelina Jolie'den önceki eşi Jennifer Aniston'ın doğum günü partisine 'gizlice' katıldı. İkonik aşıklar yeniden bir araya gelir mi?

Giriş Tarihi: 11.02.2019 11:24 Güncelleme Tarihi: 12.02.2019 12:13
Hollywood'un sevilen oyuncusu Jennifer Aniston, 50. yaş gününü özel bir parti ile kutlayarak dikkatleri yeniden üzerine çekti. Aniston'ı yeniden radarımıza sokan ise doğum günü kutlamasına katılan davetliler oldu. Jennifer Aniston'ın özel partisi, eski eşi Brad Pitt'in gizlice partiye girişiyle sükse yaptı.



Oscarlı oyuncu Brad Pitt, kutlamanın yapıldığı otele siyah bir araba ile geldi ve yüzünü saklayarak korumasıyla birlikte partiye giriş yaptı. Pitt, eski eşi Angelina Jolie ile evliliğini bitirdiğindne bu yana çeşitli aşk dedikoduların baş rolü olmuştu. Bu dedikodulardan biri de şüphesiz eski eşi Jennifer Aniston'dan başkası değildi. Bahsi geçen partiye katılan Pitt, Aniston ile yeniden bir araya gelebilir mi sorularını da yeniden alevlendirmiş oldu. Brad Pitt'in son dönemde Charlize Theron ile aşk yaşadığı iddialarını da yeniden hatırlatalım.

Jennifer Aniston'ın özel partisi başka 'eski sevgili'leri de bir araya getirdi. Aniston'ın bir başka eski aşkı John Mayer da doğum günü partisine katıdı. Pitt ise eski nişanlısı Gwyneth Paltrow ile partide karşılaştı. Jennifer Aniston'ın doğum gününe Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Robert Downey Jr., Jason Bateman, Barbra Streisand, Diane Keaton, David Arquette, Tom Ford, Rande Gerber gibi pek çok ünlü isim daha yer aldı. Hollywood'un aşk gündemi Aniston'ın özel partisinde yeniden ele alındı. Sahi, eski eşler yeniden bir araya gelir mi?

BİZE ULAŞIN