Aquaman'in ikinci filmine hazır mısınız?

Sinemanın popüler süper kahramanı, Atlantis'in Kralı Aquaman ile yeniden buluşuyoruz. Gişe rakamlarıyla sienmada büyük bir başarı yakalayan Aquaman, yeni bir spin-off filmiyle karşımıza çıkacak.

Giriş Tarihi: 12.02.2019 16:30
Son yılların popüler yapımlarının başrolleri süper kahramanlara emanet ediliyor farkında mısınız? Fantastik güçlere sahip süper kahramanlara fazlasıyla önem verdiğimiz bu günlerde Warner Bros'tan müjdeli haberi aldık. Gişenin en başarılı süper kahraman filmlerinden biri olan Aquaman'i yenidne göreceğimiz kesinleşti!



DC sinematik evrenine ait Aquman, Batman'i konu edinen The Dark Knght Rises'ı geride bıraktı ve gişeyi tabiri caizse salladı. Warner Bros, Aquaman'in dünyasıyla bağlantılı olacak yeni bir spin-off projesini DC hayranlarıyla paylaşarak heyecan yarattı.



Aquaman spin-off'una dair henüz ayrıntılar açıklanmasa da filmin korku türünde olacağı iddia edildi. Hikayesi denizlerin altında, Aquaman'in toprakları yani Atlantis Krallığı'nda yaşayan korkutucu canlıların ekseninde kurgulanacağı teoriler arasında yer alıyor. Yeni filmin senaryosu ise Warner Bros'un senaristleri Noah Gardner ile Aidan Fitzgerald imzalı olacak. Aquaman'i canlandıran Jason Momoa'nın başarsını da unutmayalım. Bravo Momoa!

BİZE ULAŞIN