Penelope Cruz ve Javier Bardem'li 'Herkes Biliyor'dan yeni afiş!

Penelope Cruz ile eşi Javier Bardem'in birlikte rol aldığı yeni film "Herkes Biliyor"un yeni afişi yayınlandı.

Giriş Tarihi: 27.11.2018 11:42 Güncelleme Tarihi: 27.11.2018 11:43

"Barselona, Barselona" ile Oscar kazanan Penélope Cruz ve "İhtiyarlara Yer Yok"un Oscar ödüllü kötüsü Javier Bardem'in başrollerini paylaştığı drama filmi "Herkes Biliyor"dan yeni bir uluslararası poster görücüye çıktı.

İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin İber Yarımadası'nda çektiği tamamı İspanyolca olan film, çocukları ve eşiyle birlikte Buenos Aires'ta yaşayan Laura adında bir kadının hikayesine odaklanıyor.

Gerilim ve drama filmi, çocukları ve eşiyle birlikte Buenos Aires'ta yaşayan Laura adında bir kadının hikayesine odaklanıyor. Buenos Aires'te yaşayan Laura, kız kardeşinin düğünü için Madrid açıklıklarındaki küçük köyüne geri döner. Beraberinde iki çocuğunu da yanında getirir. Ancak renkli bri aile kutlaması için dönen ailenin hayatı beklenmedik bir olay sonucunda tepetaklak olur. Yaşanan bu olay Laura'yı derinden sarsarken, gizli kalmış pek çok sırrın da açığa çıkmasına sebep olacaktır.

Asghar Farhadi'nin Antalya anısı!

55. Uluslararası Antalya Film Festivali için Antalya'ya gelen iki Oscarlı yönetmen Asghar Farhadi, "Everybody Knows/Herkes Biliyor" filminin gösterimi sonrası izleyicilerin sorularını yanıtlamıştı. "Projelerinizde kendi hayatınızdan mı yoksa gözlemlerinizden mi ilham alıyorsunuz?" sorusu üzerine Antalya Havaalanı'nda başına gelen ilginç bir olayı anlatan Farhadi, "İki gün önce havaalanındaydım ve valizimi kaybettim. 'Şu ofise git ve problemin neyse oraya söyle' dediler. Bir çocuk oturuyordu. Derdimi anlatmaya başladım ama Instagram'a bakıyordu. Beni dinlemediği için sinirlendim ve masaya vurdum. Meğer işitme engelliymiş. Sonradan çok yardımcı oldu ve ben de çok üzüldüm. Bu sahne hemen gözümün önünde canlandı. Belki de bu sahneyi filmimde kullanacağım. Genç yönetmen adaylarına da şunu söylemek istiyorum; ihtiyacınız olan tüm malzeme çevrenizde" dedi.

BİZE ULAŞIN