"Acılı gülümseme"

Meghan Markle’ın babası Thomas Markle, Sussex Düşesi olarak kraliyet etkinliklerine katılan kızının acı çektiğini gülümsemesinden anladığını belirtti.

Giriş Tarihi: 15.07.2018 12:46 Güncelleme Tarihi: 15.07.2018 12:47
Meghan Markle katıldığı etkinlikler, tavırları ve kıyafetleri kadar babası Thomas Markle'ın da kendisi hakkında verdiği demeçlerle de gündemden düşmüyor. Thomas Markle, oyuncu olan kızının Prens Harry ile evlendikten sonra bir kraliyet mensubu olarak yaşamaya başlamasından dolayı, kariyerinden vazgeçip prensesliğe geçişin sıkıntısıyla mücadele ettiğini söyledi. Baba Markle, bunu kızının acısını gülümsemesinden görebildiğini belirtti.



Sussex Düşesi olarak kraliyet ailesinin yoğun çalışan bir üyesi haline geldiğini söyleyen Markle, kızının baskı altında olmasından endişe duyduğunu söyledi. İngiliz The Sun gazetesine konuşan Baba Markle, "Gözlerinden anlayabiliyorum, yüzünden görebiliyorum ve gülümsemesinden anlıyorum. Onun o gülümsemesini ben yıllarca gördüm. Onun gülümsemesini biliyorum. Şimdi gördüğüm gülümsemesini sevmiyorum" dedi. Thomas Markle, kızının bu gülümsemesini 'acılı gülümseme' olarak nitelendirdi.
BİZE ULAŞIN