Yeni Joker: Joaquin Phoenix

Warner Bros ve DC'nin yeni Joker projesiyle başrolü Joaquin Phoenix kaptı. Yeni Joker'i selamlayın!

Giriş Tarihi: 12.07.2018 14:50 Güncelleme Tarihi: 12.07.2018 14:52

DC evreninin ikonik karakteri Joker'in beklenen filminin başrollerinde Leonardo DiCaprio mu yoksa Jared Leto mu oynacak tartışmaları son buldu. Joaquin Phoenix'in ikonik karakter Joker'e hayat vereceği resmi olarak açıklandı, işte şimdi heyecanlanmaya başladık.

Her, Sınırları Aşmak, Gladyatör ve The Master gibi filmlerin yıldızı ,3 Oscar adayı Joaquin Phoenix, solo Joker filminde DC Comics'in hayranlık uyandıran karakterine hayat verecek. "Toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyan bir hikaye" olarak ele alınacağı açıklanan filmin ismini ise henüz bilmiyoruz.

1980'lerin Gotham City'sinde geçecek olan film, Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakterin geçmişini ve Joker'e dönüşümünü aktaracak. The Wrap'de yer alan habere göre; filmin hikayesi Alan Moore ve Brian Bolland imzalı grafik roman The Killing Joke'tan uyarlanacak. Grafik romanda Joker'i şakalarına hiç gülünmeyen bir stand-up komedyeni olarak tanıyacağız. Maddi problemlerle uğraşan komedyen, başına gelen talihsizlikler sonucunda aklını yitiriyor ve Gotham'da terör estiren, suçun prensi olan Joker'e dönüşüyor.

Todd Phillips'in yönetmenliğinde hayata geçecek Joker filminin senaryosunu Phillips'le birlikte Scott Silver'a emanet edildi.

BİZE ULAŞIN