Natalie Dormer’ın filmi In Darkness’tan ilk fragman geldi

Açlık Oyunları'yla büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve Game of Thrones dizisiyle de ününe ün katan Natalie Dormer’ın yeni filmi ‘In Darkness’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 08.05.2018 14:38 Güncelleme Tarihi: 09.05.2018 09:51

Game of Thrones dizisinin Margaery'si olarak ünlenen ve hayranlarını kendine mest eden Natalie Dormer'ı beyaz perdede görmeye şimdiden hazırlanın.

Senaryosunu Natalie Dormer ve nişanlışı Anthony Byrne'in yazdığı 'In Darkness'ta; Ed Skrein, Emily Ratajkowski, Joely Richardson, James Cosmo, Neil Maskell ve Jan Bijvoet gibi isimler yer alıyor.

Filmde Sofia (Natalie Dormer) görme engelli bir piyanisttir. Günün birinde evinin üst katında gerçekleşen bir arbedeyi işitir ve ertesi gün üst komşusu Veronique'in öldüğünü öğrenir. Bu istemsiz tanıklık onu Londra'nın suçlarla dolu yeraltı dünyasına doğru karanlık bir yola götürür. Veronique'in babası Milos Radic (Jan Bijvoet), Londra'da siyasi koruma altında yaşayan ve Bosna Savaşı sırasında soykırım eylemleri yapmakla suçlanan bir Sırp iş adamı ve savaş suçlusudur. Radic ile iletişime geçerek başladığı cevap arama yolculuğu, Sofia'yı yolsuzluğun, şiddetin ve şantajın gölgelerle dolu yeraltı dünyasına sürükler.

ABD'de 25 Mayıs'ta gösterime girecek olan filmin Türkiye'deki gösterim tarihi henüz belli değil.

BİZE ULAŞIN