Thurman ve Tarantino yeniden!

Uma Thurman, Kill Bill filminin çekimleri sırasında inandırıcı olması adına dublörsüz çekilen kaza sahnesinde kalıcı şekilde yaralanmasına sebep olan senarist ve yönetmen Quentin Tarantino’yu affetti

Giriş Tarihi: 07.05.2018 12:02 Güncelleme Tarihi: 07.05.2018 16:06
Uma Thurman, Quentin Tarantino ile 2003 yılında çektikleri 'Kill Bill' filminin çekimleri sırasında geçirdiği otomobil kazasında kalıcı boyun ve diz yaralanması geçirmesine rağmen yeniden Tarantino'yla çalışabileceğini açıkladı.

Thurman Entertainment Weekly'ye yapmış olduğu açıklamada, Tarantino'yla iyi ilişkilerinin her zaman devam ettiğini söyledi. Filmin bir sahnesinin çekiminde tehlikeli olduğunu düşündüğü ve karşı çıktığı sahnede korktuğunun başına geldiğini ve araç ile ağaca çarptığını söyleyen Thurman, Tarantino hakkında şunları anlattı: "Onu yıllardır tanıyorum. Bizim 25 yıllık yaratıcı işbirliğimiz oldu, birlikte trajediler yaşadık. Ancak ölünce araba kazasını unutabilirim." Thurman, "Onu anlıyorum ve yine harika bir senaryo yazarsa birlikte çalışabiliriz" dedi. Tarantino ise araba kazasından sonra Thurman ile ilişkilerinin değiştiğini söyleyerek, "Kaza benim ve Uma'nın gelecek iki ya da üç yılını etkiledi. Bu, hiç konuşmadığımız anlamına gelmiyor ama güvenimiz kırıldı" demişti.



Yeni filmi 'The Con is On' ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Uma Thurman, "Kronik olarak boyun rahatsızlığım var. Başa çıkması zor sıkıntılarım oldu. Ama bu, 25 yıllık geçmişim olan bir insanı umursamayacağım anlamına gelmez" dedi. Thurman ayrıca, "Affetme kapasitem ortaya çıktı" itirafını da ekledi.

BİZE ULAŞIN