Peri masalı sahte mi?

İngiltere iki hafta sonra gerçekleşecek olan kraliyet düğününe hazırlanırken kilometrelerce öteden beklenmedik bir çıkış geldi. Peri masalı sahte olabilir mi?

Giriş Tarihi: 03.05.2018 18:11 Güncelleme Tarihi: 03.05.2018 18:16
Dünyanın en gözde bekarlarından biri Prens Harry'nin 19 Mayıs'ta evleneceği Meghan Markle'ın üvey ağabeyi yazdığı açık mektupta bu düğünü "Kraliyet tarihindeki en büyük hata" diye nitelendirdi. Meghan Markle'ın farklı anneden dünyaya gelen üvey ağabeyi Thomas Markle Junior, tüm dünyanın merakla beklediği düğün hakkında "Sahte peri masalı" benzetmesini kullandı. Markle Junior, Prens Harry'ye "Düğünü iptal etmek için hala çok geç değil" diye de seslendi.

Thomas Markle Junior; üvey kardeşi olan eski oyuncu Meghan Markle'ı "zevksiz, yüzeysel ve kibirli bir kadın" olarak tanımladı. ABD'de yayınlanan In Touch dergisinde yer alan açık mektupta Thomas Markle Junior "Düğününüzün üzerinden daha fazla zaman geçtiğinde, bunun kraliyet düğünleri tarihindeki en büyük hata olduğu da açığa çıkacak" satırlarına yer verildi. Markle Junior, "Açıkça görülüyor ki Meghan Markle senin için doğru kadın değil" satırlarına da yer verildi. Üvey ağabey, mektubunda Meghan Markle'ın oyunculuk kariyerinin başında babasını da büyük maddi zorluklar içinde bıraktığı belirtiliyor. Markle Junior'ın suçlamaları bununla da bitmiyor. "Ne tür bir insan babasını iflas edinceye kadar kullanır da sonra da onu bütün borçlarıyla baş başa bırakıp çeker gider. Ve bütün harcamaları geri ödeme vakti geldiğinde sanki kendi öz babasını hiç tanımıyormuş gibi davranır" satırları da üvey ağabeyin açık mektubunda yer alıyor. Thomas Markle Junior, Meghan Markle'ın Hollywood'da tanındıktan sonra kendileriyle olan tüm ilişkisini kopardığını da daha önce yaptığı bir röportajda söylemişti. Ağabey Markle Junior, İngiliz kraliyet ailesine gelin gitmeye hazırlanan Meghan Markle'ın köklerini unuttuğunu iddia ediyor.

BİZE ULAŞIN