Saçınızı Tıraş Etmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Buradaki tavsiyelerden bazıları özellikle sosyal mesafenin gerçeklerine dayalı, bazıları ise daha zamansız.

Giriş Tarihi: 30.04.2020 15:47 Güncelleme Tarihi: 30.04.2020 17:37

Öncelikle kafa Şeklinizi Tanıyın

Bumble and Bumble'ın stilisti Mackenzey Forrey "Güzel yuvarlak bir kafa şekli en iyisidir. Darbelere, zıvanalara, sırtlara ve düzlüğe dikkat edin. Yüz şekli o kadar önemli değil; herkes kafasını tıraş edebilir" diyor ve ekliyor "Mükemmel yuvarlak bir başınız yoksa, hala tamamen kel olabilirsiniz; sadece kafanızın doğal şekliyle rahat olmalısınız."

Yanlış zaman diye bir şey yok.

Kel olmak için yanlış bir zaman yoktur ancak erkeklerin genellikle bunu yapması için daha genelgeçer olan bazı zamanlar vardır: saç güçsüzleştiğinde, dökülmeye başladığında ya da bilirsiniz berbere gidemediğinizde ki bu seçenek şu sıralar hemen hemen tüm erkekleri kapsıyor.

Bir kez yapın ve doğru yapın.

Önceki zamanlarda bir konsültasyon için bir berbere veya kuaföre gidebilirdiniz. McCormick, "Bir profesyonele giderek işe başlamak en iyisi" diyor ve ekliyor "Bir profesyonelin elinde saçınız gerçek değerini bulur."

Sonrası daha kolay

En iyi kesimi sağlamanın en iyi yolu bir berber ile başlamak ve bir berber ile devam etmektir. Saçınızın ne kadar hızlı büyüdüğüne bağlı olarak her üç ila dört haftada bir berbere gitmeniz gerekir. Umarım, yakında yapılabilir. Ama şu an için iyi haber: İlk kesim yapıldıktan sonra devamını kendiniz çok daha rahat bir şekilde getirebilirsiniz.

Hala buradaysanız

İşte o zaman tıraş makinesini elinize almak için hazırsınız demektir. Derin bir nefes alın ve başlayın.

BİZE ULAŞIN