Esanslı Erkek Kokusu Old Spice Artık Türkiye’de!

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası olan Old Spice, Türkiye’de raflardaki yerini aldı.

Giriş Tarihi: 21.02.2020 12:43

Modern erkeğin kişisel bakım sürecinde her daim yanında olmayı amaçlayan ikonik marka Old Spice; sprey, roll on, stick ve jel deodorant, duş jeli, tıraş sonrası losyonu, EDT (Eau de toilette), 2'si 1 arada şampuan ve duş jelinin bulunduğu yedi farklı koku serisi tüketicileri ile buluşturdu. "Ne kadar da erkek bir koku" sloganı ve "Esanslı Erkek" manifestosu ile Old Spice, tüketicileriyle alışılmışın dışında ve eğlenceli bir bağ kuracak.

Erkek bakımına yönelik geniş ürün portföyü sunan Old Spice, ihtiyaç duyulan tüm ürünleri yedi farklı seri çatısı altında tüketicileri ile buluşturuyor. Old Spice, deodorant ürünleriyle 48 saate kadar ter kokusuna karşı koruma ve kuruluk sağlıyor, kıyafetlerde iz yapmıyor.

Old Spice'ın yedi farklı serisinde herkese uygun bir koku var!
Üstün formülü ve eşsiz kokularıyla erkeklere her kullanımda benzersiz bir deneyim yaşatan Old Spice; Whitewater, Captain, Wolfthorn, Bearglove, Strong Slugger, Citron ve Original olmak üzere yedi farklı koku serisi ile dikkat çekiyor.

Okyanusta boy verenlerin kokusu Whitewater serisi fesleğen ve bergamotun ferahlığını taşıyor. Seride yer alan roll on, sprey, stick ve jel deodorant, traş sonrası losyon ve duş jeli ürünleriyle tüketicilerinin beğenisine sunuluyor.

Boğazdan kılavuzsuz geçen kaptanların kokusu Captain serisinde bulunan 2'si 1 arada Şampuan ve Duş Jeli hem saç hem de vücut temizliğini tek bir üründe sunuyor. Misket limonu, bergamot ve ananas kokularıyla Captain serisi, stick ve sprey deodorantları ile ferahlık sağlıyor.

Kokusunu belli etmeyi seven avcı kurtların serisi olan Wolfthorn; portakal, mandalina, çarkıfelek meyvesi, ananas, mango ve greyfurt özleriyle zenginleştirildi. Duş jeli, roll on, sprey ve stick deodorantın yer aldığı Wolfthorn serisi alışılmışın dışındaki kokusu ile erkek bakımına yeni bir soluk getirecek.

Turunçgiller, yasemin, misk ve baharat kokusu ile zenginleştirilen Bearglove ürün ailesi vahşi doğada sıradan bir güne uyananların kokusu olacak. Sprey deodorantın yanı sıra Bearglove serisindeki Şampuan ve Duş Jelini tek şişede barındıran 2'si 1 arada, Esanslı Erkek olma yolunda en kolay adımı sağlayacak.

İçeriğindeki misket ve Thai limonu, gevrek elma, sedir kokusuyla Strong Slugger serisi duş jeli, sprey ve stick deodorant ile girdiği her ortamda üçlü çektirenlerin kokusu olacak.

"Esanslı Erkek" manifestosu, eğlenceli çalışmaları ve geniş ürün yelpazesi ile Old Spice, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'de de erkek bakımının vazgeçilmez markası olmaya aday.

BİZE ULAŞIN