Gucci ile Harry Styles Erkek Kapsül Koleksiyonu Hazırladı

Lüks moda evi Gucci, Harry Styles ile markanın kreatif direktörü Alessandro Michele ve şarkıcı-söz yazarı arasındaki dostluk üzerine inşa edilen yeni bir işbirliğini ortaya çıkardı.

Giriş Tarihi: 21.06.2022 11:56 Güncelleme Tarihi: 21.06.2022 16:40

Gucci kreatif direktörü Alessandro Michele ve İngiliz şarkıcı-söz yazarı Harry Styles'ın "yaratıcı bir yolculuğun başlangıç noktası" olduğunu söylediği 'Gucci HA HA HA' koleksiyonu, 1970'lerin pop ve bohem tarzından "beyefendi imajının yeniden şekillendirilmesine" kadar uzanan bir estetik karışımından oluşuyor.

Moda koleksiyonlarının karmaşıklığını ortadan kaldırmayı hedefleyen seride, yeni bir "erkeksi zarafet" vizyonu üzerine inşa edilmiş görünen ceket, gömlek, kaban, pantolon ve aksesuarlar yer alıyor.

Michele, "Harry'nin inanılmaz bir moda anlayışı var" diyor. Michele, koleksiyon üzerinde birlikte çalışma fikrinin ikili arasındaki bir telefon görüşmesinden kaynaklandığını ve bu sırada küçük merakları çocuksu vizyonlarla birleştirerek başlayabilecek "ideal bir gardırop" yaratma fikrini önerdiğini de sözlerine ekledi.

Parçaların çoğu, eksantrik baskılar, İngiliz terziliği ve zanaatkar süreçleri kullanarak silüetlerindeki tarihi öneme saygı gösteriyor. Ayrıca koleksiyonun genelinde, Harry ve Alessandro'nun baş harflerini kullanan 'Gucci HA HA HA' adı, baskılarda ve giysi etiketlerinde bir motif olarak görülebiliyor.

Gucci'nin kreatif direktörü, eski erkek grubu One Direction'ın bir üyesi olan Styles ile solo sanatçı olarak ilk albümünü 2017'de çıkardığı sıralarda tanıştı. Sanatçı, Gucci'yi yıllarca kırmızı halıda, turnelerde giydi ve Glen Luchford tarafından kuzey Londra'daki bir fish-and-chip dükkanında hayvanlarla poz veren 2018 sonbaharı koleksiyonunun reklam kampanyasının ön yüzü olarak moda evi tarafından seçildi. Styles, pembe, payetler ve parlak renkler giymeyi sever ve en dikkat çekici görünümlerinden bazıları Gucci'dir.

BİZE ULAŞIN