Gucci x Adidas İşbirliği'nden favori parçalar

70'lerin parlak nostaljik dokusunu koleksiyonuna işleyen Gucci x Adidas işbirliğinden favori parçaları sizin için seçtik.

Giriş Tarihi: 08.06.2022 13:03

Damla Yüce

Tasarımcı Alessandro Michele, Gucci'nin başına geçtiğinden beri, tarihi geçmişe sahip İtalyan markasına bir nostalji duygusu aşıladı. Taze ve yeni hissettiren koleksiyonlar oluşturmak için geçmişten gelen öğeleri alma şekli eleştirmenler tarafından övüldü, ünlüler tarafından gıpta edildi ve kusursuz stile değer veren herkes tarafından desteklendi.

Son işbirliğinde ise Michele, disko, spor giyim ve bir sürü parlak öğenin yükselişi ile eş anlamlı olan 70'lerden ilham aldı. Bu aynı zamanda Adidas'ın meşhur yonca logosunu kullandığı ve markanın amblemi haline geldiği dönemdi. Marka 1997 yılından sonra üç çizgili logoya geçiş yaptı.

Gucci'nin 20022 sonbaharındaki podyum sunumunda Alessandro Michele, koleksiyonlarını sıklıkla karakterize eden şeyleri sergiledi: cesur renkler, zengin dokular ve tabii ki o nostaljik dokunuş. Ancak izleyiciyi şaşırtan şey, canlı takım elbise, atlet, ceket, şapka ve daha birçok üründe görülen yoncaydı. "Adidas ve Gucci bir koleksiyon için ortak mı oldu?" sorusu kısa zamanda yanıt buldu ve heyecanlandıran koleksiyon sonunda satışa çıktı.

Nostalji kokan işbirliği koleksiyonundan iyi 10 parçayı sizler için derledik:

Balıkçı Şapkası



Gazelle Sneaker



Mokasen



Pamuklu Şort



Viskon Yelek



Küçük Omuz Çantası


Viskon Fermuarlı Ceket

Makro GG Logolu Bowling Gömlek



Yonca desenli ceket



Büyük Spor Çantası

BİZE ULAŞIN