Balenciaga ve Adidas İş Birliği mi Yapıyor?

Badidas? Adiaga? Her iki durumda da, henüz onaylanmamış ortaklığa şimdiye kadarki en iyi bakışınız...

Giriş Tarihi: 16.04.2022 11:42

adidas ve Balenciaga arasında, lüks markanın Triple S spor ayakkabısının yeniden yapımı için doğrulanmamış bir işbirliği, interneti kasıp kavuruyor.

En son spor ayakkabı haberleri ve spor ayakkabı çıkış tarihleri için bir platform olan Sneaker Bar Detroit, Paris merkezli moda evi Balenciaga ile spor giyim devi adidas arasındaki potansiyel iş birliğinin ilk fotoğrafını yayınladı ve ancak bu henüz her iki şirket tarafından da onaylanmadı. Diğer çevrimiçi sokak giyimi ve spor ayakkabı fanzinleriyle ilgili söylentiler ve tahminler de oldukça yaygın.

Geçen sezon Gucci'nin koleksiyon hack'lenmesinden sonra, Balenciaga'nın Yaratıcı Direktörü Demna, özellikle Kanye West ve Yeezy (yine adidas tarafından üretildi) ve Gap'i içeren marka yan ürünleri ile ortak marka ve tasarım geçişlerinin yollarını araştırıyor.

İlk spor ayakkabı görseli, adidas'ın beyaz deri saya ve Triple S taban üzerindeki üçlü siyah çizgilerini gösteriyor. Balenciaga logosu yanlarda ve arkada konumlandırılmış olarak görünür. İki tonlu spor ayakkabının bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Şimdilik, piyasaya sürüldüğüne dair bir onay yok, ancak dünyanın her yerinden spor ayakkabı meraklıları, koleksiyoncular ve satıcılar, mağazalara bir çıkış tarihi için baskı yapıyor.

BİZE ULAŞIN