Louis Vuitton Monaco Grand Prix'i İçin Kupa Sandığı Tasarlıyor

Louis Vuitton, Automobile Club de Monoca ile yıllara yayılacak iş birliklerini duyurdu. Maison, Formula 1 Grand Prix de MonacoTM  resmi kupa taşıma çantası tasarlıyor.

Giriş Tarihi: 11.05.2021 09:20 Güncelleme Tarihi: 11.05.2021 09:21

Louis Vuitton'un Paris yakınlarında konumlanan tarihi Asnières atölyesinde el işçiliği ile üretilen taşıma çantası, Maison'un geleneksel zanaat anlayışını sergilerken, ilhamını bu yıl 78. yılını kutlayacak olan Formula 1 Grand Prix de MonacoTM ' dan alıyor. İkonik Monogram gövde, Monako bayrağının kırmızı gölgesiyle süslenirken, İngilizce zafer anlamına gelen 'Victory' referansıyla ''V'' harfini izleyen kırmızı çizgiler, sürüş mükemmelliğinin güç ve hassasiyet ile el ele gittiği pistin benzersiz rotasını anımsatan beyaz bir şeritle çevreleniyor. Prestijli kupa, 23 Mayıs 2021'de Formula 1 Grand Prix de MonacoTM kazananına sunulacak.

İkonik Fransız Moda Evi ile efsanevi Formula 1 yarışlarının organizatörü arasındaki bu ilk birliktelik, her iki kuruluş tarafından büyük önem arz edilen; gelenek, aktarım ve mükemmellik değerlerinin birleşimini sembolize ediyor. Tüm dünyada en çok izlenilen ve takip edilen bir etkinlik olan Formula 1 Grand Prix de MonacoTM, Automobile Club de Monaco (ACM) tarafından, Prens Albert II'nin Yüksek Patronajı altında düzenleniyor.

Louis Vuitton Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Michael Burke, ''Fangio, Hill, Moss, Stewart, Senna, Prost, Schumacher veya daha yakın bir zamanda Alonso, Vettel, Rosberg, Ricciardo ve Hamilton, Monaco Grand Prix'de muhteşem şampiyonluklarını kutladılar. Formula 1 Grand Prix, raylar arasında neredeyse 300km/s hızla, tüm sürücülerin bir gün kazanmak istediği bir yarış. Bugün bu yarışla ilişkilendirilmekten ve birlikte tarih yazmaya başlamaktan gurur duyuyoruz'' sözleriyle bu birliktelik hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Automobile Club de Monaco Başkanı Michel Boeri ise; Louis Vuitton ve Automobile Club de Monaco'nun kendi uzmanlık alanlarında öncü isimler olduklarını vurgulayıp '' LVMH Group'un ünlü markası ile büyük bir ortaklık içerisinde bulunmanın yanı sıra, Formula 1 Grand Prix de MonacoTM kazanına takdim edilecek kupanın artık güvenle, birinci sınıf seyahat edecek olmasından duydukları memnuniyeti paylaştı.

BİZE ULAŞIN