BTS, Louis Vuitton'ın Marka Elçisi Oldu

BTS, en yeni Louis Vuitton elçileri olarak açıklandı.

Giriş Tarihi: 23.04.2021 13:40

Attığı her adımla isminden söz ettiren ünlü K-pop grubu BTS, Louis Vuitton'un yeni uluslararası marka elçisi oldu. Pop süperstarları bir dizi özel projede moda evi ile birlikte çalışacak ve önümüzdeki performanslarda ve görünümlerde LV ile donatılmaları bekleniyor.

BTS, geçtiğimiz ay Grammy'lerde özel Louis Vuitton kıyafetleri giydiklerinde ödül töreni için şık bir seçim yaptıkları düşünüldü. Şimdi aslında bir ipucu verdikleri ortaya çıktı.


BTS, Grammy'de

7 üyeden oluşan Güney Koreli K-pop grubu BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Louis Vuitton'un en son marka yüzleri olarak resmen tanıtıldı.

Louis Vuitton, onları "Dünyadaki en tanınmış ve etkili gruplardan biri" olarak nitelendirerek, "BTS'in her yerde bulunan popülaritesi dünya çapında yankılanıyor ve Louis Vuitton yeni rolleriyle ilgili haberleri paylaşmaktan çok mutlu." ifadeleri paylaşıldı.

Louis Vuitton'un Erkek Sanat Direktörü Virgil Abloh yaptığı açıklamada, markanın yaratıcı vizyonlarını ve fikirlerini gözden geçirmek için grupla zaman geçirdiğini söyledi. Abloh, "BTS'in bugün Louis Vuitton'a katılmasından çok memnunum," diyor. "Lüks ve çağdaş kültürü birleştirerek moda evine modern bir bölüm ekleyen bu harika ortaklığı dört gözle bekliyorum. Üzerinde çalıştığımız tüm heyecan verici projeleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum."

BTS, "Louis Vuitton için küresel marka elçileri olmak bizim için gerçekten heyecan verici bir an" diye ekliyor.

Şimdiye kadar 16 dünya rekoruna imza atan dünyaca ünlü grup BTS, YouTube'da 24 saatte en çok izlenen video, US Artist 100 listesinde bir numaraya çıkan ilk K-Pop grubu, TikTok'ta en kısa sürede bir milyon takipçiye ulaşan hesap, Güney Kore'nin en çok satan albümü gibi unvanları bulunuyor.

BİZE ULAŞIN