Giorgio Armani Lüks Saatçilik Dünyasına Giriyor

Yeni 'Giorgio Armani 11' koleksiyonu, üst düzey İsviçre saat markası Parmigiani Fleurier ile işbirliği içinde üretildi.

Giriş Tarihi: 24.11.2022 15:59

Armani Group, erkekler ve kadınlar için yeni saat serisi Giorgio Armani Fine Watches oluşturmak üzere Parmigiani Fleurier ile ortaklık kurduğunu duyurdu. İş birliğinin ilk meyvesi, adını Milanlı tasarımcının merkezinin bulunduğu Via Borgonuovo'daki numaradan alan 'Giorgio Armani 11' koleksiyonu oldu.

200 parçalı sınırlı üretim model, kıvrımlı köşelere sahip, kare şekilli, ayırt edici bir kasadan oluşuyor. asit ibreler, çubuk saat imleri ve ay fazı komplikasyonu içeriyor. Kadranın kenarındaki dikiş motifi ve markanın giyim etiketini kopyalayan bir logo, Armani terziliğine saygı duruşunda bulunuyor.

Yeni saat çelik, pembe altın veya sarı altın olarak mevcut ve kadran rengi seçenekleriyle sunulur: gri veya mavi kadranlı çelik, fildişi veya gri kadranlı pembe altın ve siyah kadranlı sarı altın. Deri kayış ise sade, klasik estetiği tamamlıyor.

Armani, 2014'te on yıllığına uzatılan bir ortaklık olan Fossil Group ile uzun yıllardır saat üretse de, Armani'nin yüksek saatçilik dünyasını keşfedeceğine dair uzun süredir söylentiler var. Parmigiani ile dikkatlice düşünülmüş ortaklık, Armani için dönüm noktası niteliğinde bir anı temsil ediyor ve beklemeye değer zarif bir tasarım ortaya çıkardı.

Diğer lüks moda markaları, üst düzey saat pazarı hızlı bir büyüme yaşarken, son yıllarda saat koleksiyonlarının üretimine ve tanıtımına büyük yatırımlar yaptı.

BİZE ULAŞIN