Regé-Jean Page Armani Code'un Yüzü Oldu

İngiliz aktör Regé-Jean Page, ağustos ayında çıkacak olan Armani Code için yapılan kampanyada rol alıyor.

Giriş Tarihi: 20.06.2022 13:26 Güncelleme Tarihi: 20.06.2022 15:13

18 yıl önce lansmanı yapılan erkek parfüm markası PARİS–Armani Code, Regé-Jean Page ile yeni bir yüze kavuşuyor. Yeni bir görünüm ve yeni bir parfüm. İngiliz oyuncu, yönetmenliğini Manu Cossu'nun, çekimlerini Damon Baker'ın üstlendiği, eylül ayında gösterime giren kampanyada yer alacak.

Giorgio Armani, "Regé-Jean Page, gösterişli veya gösterişli olmayan nazik, derin bir erkekliğin nüanslarını yorumluyor ve araştırıyor. Zaman içinde bu anın kültürel zenginliğini ve canlılığını otantik ve kendiliğinden temsil ediyor." dedi.

Aralık 2020'de Netflix dizisi "Bridgerton"ın ilk sezonunda Hastings Dükü rolüyle çıkış yapan Page, her şeyin geriye gittiği Armani Code reklamında başrolde. İnsanlar yanlış yöne yürürler, saat ibreleri saat yönünün tersine döner ve basketbolcular ters yönde hareket eder. Yine de Page, bir kadınla karşılaşana kadar yürüyerek, sonra sokaklarda koşarak ilerliyor. Dikkatle birbirlerine bakarlar, Armani Code Parfum şişesine bir bakış gelir, sonra dünya yeniden doğru yola girer.

Kampanya, Page'in şimdiye kadar ziyaret ettiği en güzel yerlerden biri olan Arjantin, Buenos Aires'te çekildi ve A$AP Rocky'nin "A$AP Forever ft. Moby" film müziğine ayarlandı. Page, üç gün boyunca aralıksız koşturdu.

Markanın lisans sahibi L'Oréal'in Giorgio Armani kokuları ve güzelliğinin global başkanı Véronique Gautier'e göre, Armani Code bir yenilemeden daha fazlasını yaşıyor. "Bu tamamen yeni bir hikaye. Zamanın ruh halini sentezleyen, geleceğe projeksiyon yapan tasarımcının DNA'sının bir parçası. Bu yüzden kodları yeniden yazmak istiyoruz." dedi.

Bu, Givaudan parfümeri Antoine Maisondieu'nun orijinal olarak yarattığı Armani Code'un özelliklerini yansıtıyor. Parfüm için orijinal Armani Code'un odunsu, aromatik imzasını iris notaları ile karıştırdı. Armani Code eau de parfum ve eau de toilette, nihayetinde parfümle aynı şişede olacak.

BİZE ULAŞIN