Lionel Messi ile Antonela Roccuzzo'nun Aşk Hikayesi

Messi'nin Dünya Kupası'nın kazanmasının ardından eşi Antonela Roccuzzo'nun fotoğrafını çekmesi aşk hikayelerine merak uyandırdı.

Giriş Tarihi: 20.12.2022 13:38

Arjantin'in dünya kupasını kazanmasının ardından Lionel Messi'nin sahaya inen eşi Antonela Roccuzzo'nun fotoğrafını çektiği anlar viral hale geldi.

Arjantin'e Dünya Kupası'nı kazandıran en önemli futbolculardan biri olan Lionel Messi ve eşi Antonela Roccuzzo, FIFA Dünya Kupası Galibiyetinden sonra tatlı bir anı paylaşırken, dünya bu aşk hikayesinin nerede ve nasıl başladığını merak etti.

Messi, bir süpermarket sahibinin kızı olan Antonela Roccuzzo ile Arjantin'in Rosario kentine sık sık gittikten sonra 1996 yılında tanıştı. Messi ve arkadaşı Lucas Scaglia sık sık kasabayı ve Antonela'nın peşinden koştuğu kasabayı ziyaret ediyordu.

Messi o sırada sadece dokuz yaşındaydı, ancak en iyi arkadaşlarına göre sık sık Antonela'nın bir gün kız arkadaşı olacağını iddia eden mektuplar yazıyordu. Bir zamanlar çocuksu bir mucize ve Antonela ile birlikte olma hayali kısa sürede gerçek oldu.

Daha sonra 2009'da 21 yaşındayken, ünlü bir futbol programı olan Hat Trick Barça'da dünya çapında hayranların bilmesi gereken o soruyu yanıtladı, "Evet, bir kız arkadaşım var. Arjantin'de."

Ancak kısa bir süre sonra, Messi'nin kariyeri yükselmeye devam etti ve bir zamanlar kendini gösteren sevgilisi Roccuzzo ile ayrıldı. Antonela Roccuzzo ise üç yıl boyunca başka biriyle çıkmaya başladı. Çift, birlikte geçirdikleri zamanın resmen sona erdiğini düşündü, çünkü Messi artık önemli bir isimdi ve Roccuzzo ise okulda ve hayatının yeni aşkıyla birlikteydi.

Ta ki talihsiz bir olay meydana gelene kadar, Roccuzzo'nun arkadaşı bir trafik kazası geçiriyor ve Messi onun yanına koşuyor. Ona olan sevgisini yeniden kanıtlayarak çift yeniden bağlanıyor. 2010 Dünya Kupası'nda Roccuzzo ve Messi ilişkilerini açıklamaya başladılar, ama önce sadece arkadaşlarına.

2012'den sonra, Messi'nin takımının Ekvador'a attığı golün ardından ilk çocuklarını beklediklerinin ortaya çıkmasıyla, gösterişsiz aşklarını saklaması imkansız hale geldi. Çiftin iki çocuğu daha oldu ve 2022 itibariyle Messi'nin Fransa'ya karşı ilk Dünya Kupası'nı kazanmasını kutladı.

BİZE ULAŞIN