Prada ve Unesco Okyanusları Korumak İçin Harekete Geçti

Prada ve Unesco-IOC, Sea Beyond gelişmelerini duyurdu.

Giriş Tarihi: 25.03.2022 16:46

İtalyan lüks moda evi Prada ve Unesco'nun Hükümetler Arası Oşinografi Komisyonu (IOC), okyanusların korunması ve sürdürülebilirliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla dünya çapındaki ortaokullara yönelik bir eğitim projesi olan Sea Beyond'daki gelişmeleri duyurdu.

Prada Group ve Unesco-IOC, 2022 baharında öğrencilerin Ocean Decade'in on zorluğundan birini metin, grafik veya etkileşimli içerik kullanarak özgürce yorumlamaları için bir yarışma başlatacak. Kazanan okullar 29 Haziran 2022'de Birleşmiş Milletler okyanus konferansında açıklanacak.

Programın ikinci baskısına Brezilya, Çin, İtalya, Meksika, Peru, Portekiz, Güney Afrika ve Birleşik Krallık dahil ülkelerden on okul katıldı.

Sea Beyond, Eylül 2022'de Venedik'te çocuklara yönelik "Kindergarten of the Lagoon" adlı bir eğitim projesi sunacak, program açık havada eğitim ilkelerine odaklanacak.

Prada'nın okyanus okuryazarlığı konusunda farkındalık yaratmak ve onları okyanusun korunmasında daha aktif bir rol üstlenmeye teşvik etmek için 13.000'den fazla çalışanı için okyanus okuryazarlığı eğitimi devam ediyor.

BİZE ULAŞIN