Prada'nın Yeni Yüzü Tom Holland Oldu

Prada, son kampanyası için Spiderman'in yıldızı Tom Holland'ı seçti.

Giriş Tarihi: 25.01.2022 15:53

Prada'nın son erkek giyim kampanyası, Spiderman ve Marvel evreninin yıldızı Tom Holland'ı İlkbahar Yaz 2022 koleksiyonunun yüzü olarak görüyor. Kampanyalarında mankenler yerine oyuncuları tercih eden bir geçmişe sahip olan Prada, aksiyon kahramanı rolleriyle tanınan aktörü, günümüzün Prada erkeğinin bir tecessümü haline getirmek için yeniden bağlamsallaştırdı.

Prada, kampanyayla ilgili olarak, oyunculuğun gücü, oyuncunun kendi insanlığından ödünç alınan bir ruh halini, bir duyguyu ve hissi aktarmak için kişisel bir deneyim kuyusundan yararlanıyor. David Sims tarafından fotoğraflanan görüntüler, Holland'ın sinematik bir panorama yerine samimi ve gerçek portreler aracılığıyla resmedildiği küçük eylemleri ve tepkileri pekiştiriyor.

In the Mood for Prada başlıklı kampanya, Holland'ı bir hırka ve pantolon, bir deri motorcu ceketi ve siyah tasarımlı beyaz yakalı bir gömlek gibi çeşitli görünümlerle sergiliyor.

Yılın en büyük gişe yıldızı, görüntülere eşlik edecek bir videoda giyinme ve soyunma adımlarını detaylandırıyor: "Giyin. Soyunmak için. Giyinmek. Prada," diyor kendini yönlendirerek.

BİZE ULAŞIN