Prens Harry ile Meghan Markle'ın Netflix Projesi: Invictus'un Kalbi

Prens Harry ve Meghan Markle, Netflix ile çok yıllık bir anlaşma imzaladıktan yedi ay sonra, ilk proje olarak Heart of Invictus belgesel dizisini açıkladı.

Giriş Tarihi: 07.04.2021 11:19 Güncelleme Tarihi: 07.04.2021 11:21

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Prens Harry ve 'Suits' dizisiyle bilinen oyuncu eşi Meghan Markle'ın, Kraliyet Ailesi'nin çalışan üyeleri olmaktan çıkmaları nedeniyle para desteğinin kesilmesi sonucu "Anlaşma yapmak zorunda kaldık" dedikleri Netflix'le ilk projeleri belli oldu.

Çiftin kurduğu Archewell Productions'ın üstlendiği 'Invictus'un Kalbi' adlı belgesel formatındaki yapımda 2022'de Lahey'deki Invictus Oyunları'nda mücadele edecek sporcular konu alınacak.

Oscar ödüllü yönetmen Orlando von Einsiedel ve yapımcı Joanna Natasegara tarafından oluşturulacak olan Heart of Invictus belgesel dizisi koronavirüs salgını nedeniyle Mayıs 2020 tarihinden bu yana iki kez ertelenmişti.

Invictus Games'i kuran Prens Harry, Heart of Invictus sırasında kamera karşısına çıkacak ve dizide baş yapımcı olarak görev yapacak.

Prens Harry yaptığı açıklamada; "Bu dizi, dünyanın dört bir yanındaki topluluklara önümüzdeki yıl Hollanda yolunda ilerleyen rakiplerin hareketli ve moral verici hikayelerine bir pencere açacak. Archewell Productions'ın Invictus Games Foundation ile ortaklaşa geliştirdiği Netflix'teki ilk dizisi olarak, ilham veren küresel iyileştirme, insan potansiyeli ve sürekli hizmet için Invictus topluluğunun önündeki yolculuktan daha fazla heyecanlanamazdım."

BİZE ULAŞIN