NBA Yıldızları'ndan 'Hustle'a büyük övgü

NBA yıldızları, Adam Sandler ve LeBron James'i 'Hustle'ın özgünlüğü için övdüler

Giriş Tarihi: 16.06.2022 11:55

Adam Sandler ve LeBron James'in NBA'den ilham alan filmi Hustle, kısa süre önce Netflix'te yayınladı.

Film ve Sandler, NBA'in şu anki yıldızlarından ve sonsuza dek efsanelerinden, lig deneyiminin oyuncu seçimi ve gerçekliği için büyük övgü aldı. Yayın hizmetiyle yaptığı 350 milyon dolarlık anlaşma kapsamında, spor drama filmi Hustle, NBA yolculuğuna çıkarken bir basketbol yetenek avcısının olaylarını aktarıyor.

Netflix ile yaptığı diğer filmlerin aksine, Hustle Sandler'ın en iyi incelemelerinden bazılarını aldı, hatta Rotten Tomatoes'da %89 oy aldı. Adam Sandler, NBA keşif deneyiminin gerçekliğini sağlamak ve deneyimlerini ekrana yansıtabilmeleri için ligdekileri seçmeye özen gösterdi.

Yakın tarihli bir kamera arkası videosunda, Julius da dahil olmak üzere mevcut ve geçmiş dönemlerden Julius "Dr. J" Erving, Kenny Smith, Doc Rivers, Seth Curry, Trae Young gibi NBA yıldızları, gerçek basketbol profesyonellerinin filme dahil edilmesinin hikayeyi nasıl gerçeğe dönüştürdüğünü konuşuyor.

Şu anki Utah Jazz oyuncusu Juanch Hernangómez, ilk filmini, Stanley'nin (Sandler) dikkatini çeken ve büyük liglere çıkmasına yardımcı olan, göze çarpan çaylak adayı Bo Cruz olarak yapıyor.

BİZE ULAŞIN