Adam Sandler LeBron James'in filminde

Adam Sandler, LeBron James'in yapımcılığını yaptığı "Hustle" filminin fragmanında basketbol izleyicisi olarak başrolde.

Giriş Tarihi: 21.02.2022 10:10 Güncelleme Tarihi: 21.02.2022 10:21

Damla Yüce

LeBron James'in yapımcılığını üstlendiği Netflix yapımı basketbol filmi Hustle'ın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda başarılı oyuncu Adam Sandler, kendini adamış bir yetenek avcısı olarak basketbola adeta methiyeler düzüyor.

Hustle, büyük potansiyele sahip bir denizaşırı oyuncu keşfettikten sonra kariyerini yeniden şekillendirme yolculuğuna çıkan Sandler'ın oynadığı eski bir profesyonel basketbol yetenek avcısının hikayesini anlatıyor. Film, hem Sandler'ın karakteri Stanley Beren'in hem de Juancho Hernangómez'in canlandırdığı oyuncu Bo Cruz'un NBA'e girebilmek ve Amerika'da herkesin bildiği bir isim haline gelebilmek için geçmesi gereken zihinsel ve fiziksel uzunlukları ele alıyor. Fragmanda, Stanley'nin Cruz'la dramatik bir moral konuşması yaptığını görüyoruz.

Sıkı bir basketbol fanı olduğunu bildiğimiz ve düzenli katıldığı maçlarla tanınan Sandler, Queen Latifah, Robert Duvall ve Ben Foster ile birlikte Hustle'da karşımıza çıkacak. Filmin yapımcılığını LeBron James ve Maverick Carter'ın SpringHill şirketi üstleniyor.

BİZE ULAŞIN