Lady Gaga, Joker 2'de Harley Quinn'i Canlandırabilir

Yeni bir DC yıldızı doğuyor.

Giriş Tarihi: 14.06.2022 12:51

Lady Gaga, Joaquin Phoenix'i ikonik DC kötü adamı olarak geri döndüren, merakla beklenen Joker 2'de Harley Quinn'i oynamak için görüşmelerde bulunuyor.

Warner Bros. ve DC Films, birkaç yıl önce, Suicide Squad'daki karakterin Jared Leto'nun versiyonunu içermeyen bir Joker solo filmi için planlarını açıklayarak şaşırtıcı bir yöne gitti. Joker filmi bunun yerine Phoenix'i başrole getirdi ve DC Genişletilmiş Evrenin bir parçası değildi. Todd Phillips'in yönettiği Joker, dünya çapında 1 milyar dolardan fazla gişe hasılatı sağladı ve inanılmaz performansıyla Phoenix'e Oscar kazandırdı.

Filmin ezici başarısı nedeniyle, 2019'dan bu yana bir Joker devam filmi hakkında konuşuluyor. Projenin ne kadar yakın olduğu belli değildi, ancak Phillips geçen hafta büyük bir güncelleme verdi. Filmin bitmiş senaryosunu Phoenix'in okuduğu bir görüntüyle paylaştı ve bu görüntü aynı zamanda Joker 2 başlık açıklamasıyla birlikte geldi: Joker: Folie à Deux . Başlık, Harley Quinn'in veya ikinci bir Joker'in benzer bir zihinsel bozukluğa sahip iki veya daha fazla kişiye atıfta bulunduğundan ortaya çıkabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı.

Şimdi, Harley Quinn Joker 2'de olacak ve Lady Gaga tarafından oynanabilecek gibi görünüyor. Todd Phillips'in yönetmen olarak geri döneceğini bilmemize rağmen, Joker devam filminin konusuyla ilgili ayrıntılar şu ana kadar gizli tutuldu. Orijinal filmde olduğu gibi, senaryoyu Scott Silver ile birlikte yazdı. Gaga'nın, Arthur Fleck namı diğer Joker'e aşık olan Harley Quinn'i oynayacağını duyuyoruz, ancak onun karakter versiyonu Suicide Squad filmlerinde Margot Robbie'ninki dışında bir DC evreni olacak.

Gaga'nın Joker 2'de Harley Quinn olarak potansiyel rolü, oyuncu için başka bir büyük proje olacaktır. 2018'de Bradley Cooper'ın karşısında A Star Is Born'da oynayarak dalgalar yarattı ve performansı Oscar adaylığına yol açtı. Gaga'nın en son performansı, Akademi Ödülü adaylığı kazanmada yetersiz kalmasına rağmen performansıyla bir kez daha ödül yarışmacısı olduğu Ridley Scott'ın House of Gucci'sindeydi. Ancak, daha sonra süper kahraman filmleri hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve projenin söyleyecek bir şeyi varsa buna açık olacağını öne sürdü.

BİZE ULAŞIN