Lady Gaga Çekim Sırasında Ridley Scott'ı Korkuttu

House of Gucci yönetmeni Ridley Scott, Lady Gaga'nın bir sahnesini çekerken "Kes" diye bağırmak zorunda kaldı.

Giriş Tarihi: 28.01.2022 14:08

Oyunculuk ya da şarkı söyleme fark etmeksizin Lady Gaga, hem kamerada hem de kamera dışında rollerini üstlenen ve performansın büyüleyici olmasını sağlamak için büyük çaba sarf eden, ya hep ya hiç türünde bir sanatçı. (Biraz acı içerse bile.)

House of Gucci filminde Maurizio Gucci'nin karısı Patrizia Reggiani rolü de bir istisna değildi. Variety için Jake Gyllenhaal ile yaptığı röportajda banyoda su altında kaldığı sahne hakkında konuştu ve yönetmen Ridley Scott'ın güvende olduğundan emin olmak için sahnenin ortasında çekimi bırakmak zorunda kaldığını açıkladı.

"Küvet sahnesi sırasında su altına girdiğimde 'Kes' diye bağırmak zorunda kaldılar ve 'Onu oradan çıkarın!' dediler." diye konuştu. Gaga, Gyllenhaal'a endişelenecek bir şey olmadığına dair güvence verdi. "İyiydim. Nefesimi uzun süre tutabiliyorum. Ben bir şarkıcıyım." dedi.

"Acı çekerken güvende hissediyorum. Sanatta güvende hissediyorum. Sanatla hayatta olduğundan daha güvende hissettiğimi düşünüyorum. Sanat tarafından korunduğumu hissediyorum. Sanatın beni tüm hayatım boyunca kurtardığını hissediyorum." diye ekledi.

Daha çekici ve kusursuz performanslar yaratmak için Gaga, metodik oyunculuğu tercih ettiğini söyledi. "Karakterdeyken, çekim yapmıyormuşuz gibi davranmıyorum. 'Neden bunca zaman aksanını korudun?' diyen insanlarla karşılaşıyorum. Bu role her zaman girip çıktığımı hayal edebiliyor musunuz? Hazır olmam gerekiyordu."

Aynı zamanda kendini bir rolde tamamen kaybetmesinin bir yoluydu. "Benim için oyunculuk, kim olduğumdan tamamen kurtulmanın bir yoluydu" dedi.

BİZE ULAŞIN