House of Gucci'deki Malikane Kiralanabilecek

House of Gucci filminde Al Pacino'nun canlandırdığı Aldo Gucci'nin ev olarak kullanılan Villa Babiano kiralamaya açılıyor.

Giriş Tarihi: 01.12.2021 12:09

İtalya Como Gölü'ndeki tarihi Villa Babiano, House of Gucci filminde Al Pacino'nun canlandırdığı Aldo Gucci'nin ev olarak kullanıldı. Türkiye'de de vizyonda olan House of Gucci'deki malikane airbnb aracılığıyla konaklamaya açıldı.

Ünü Ridley Scott'ın yönettiği The House of Gucci filmiyle daha da artan Villa Balbiano, 16. yüzyılda yapıldı. Açık yüzme havuzu, kayıkhane ve özel bir iskele ile birlikte 6 yatak odası ve 6 banyodan oluşan villa yıllarca sosyeteye ev sahipliği yaptı.

Ev kiralama platformu Airbnb üzerinden tutulabilecek olan Villa Balbiano'da bir gece geçirmenin bedeli 1.125 dolar.

MALİKÂNE 500 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP
1500'lü yılların sonunda inşa edilen Villa Balbiano, Kardinal Tolomeo Gallio'ya ait bir yapıydı. Kardinal bu evi ana konutu olarak kullanıyordu. 1600'lerde ise Roma Katolik Kilisesi'nin İtalyan kardinalinin malikâneyi genişletmesi ve dekore etmesiyle yapı festivallere, ziyafetlere ve danslara da ev sahipliği yapmaya başladı.

2001 senesinde Sara Gay Forden imzasını taşıyan 'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed' kitabından uyarlanan "House of Gucci" izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto, Al Pacino ve Salma Hayek gibi isimlerin yer aldığı yapım moda devi Gucci markasının perde arkasındaki hikâyeyi konu alıyor.

BİZE ULAŞIN