Salma Hayek'ten Lady Gaga'nın House of Gucci Performansına Övgü

Salma Hayek, Lady Gaga'nın House of Gucci'deki performansının "Olağanüstü" olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi: 24.05.2021 16:54 Güncelleme Tarihi: 24.05.2021 16:54

Salma Hayek, Lady Gaga'nın oyunculuğundan etkilendiğini açıkladı. Bu yılın başında İtalya'da çekilen House of Gucci projesinde Lady Gaga ile birlikte rol alan Salma Hayek, Gaga için "Onun gibi rol aldığı karaktere bağlanan yalnızca bir veya iki kişi gördüm." dedi.

Sara Gay Forden'ın 2001 tarihli The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed kitabına dayanan film, Gaga'nın oynadığı Patrizia Reggiani'nin yargılanmasına ve mahkumiyetine odaklanıyor. Reggiani, 1995 yılında eski kocası Maurizio Gucci'yi kiralık katil tutarak öldürttü (Adam Driver tarafından canlandırılıyor). Maurizio Gucci, tarihsel bağlamda lüks moda evini kuran Guccio Gucci'nin torunuydu ve ünlü moda evindeki hissesini sattığı 1983'ten 1993'e kadar on yıl boyunca şirketin başkanı olarak görev yaptı.

Ridley Scott'ın yönettiği filmde Giuseppina "Pina" Auriemma'yı oynayan Hayek, oyuncu kadrosu merakla beklenen dizinin yapımına başlamak için İtalya'ya uçmadan önce Gaga ile yaptığı görüşmeleri şöyle anlatıyor; "Telefonla konuşuyorduk ve o zaten Patrizia idi. Aksanı mükemmeldi."

Hayek, Gaga'yı "İnanılmaz derecede yetenekli, inanılmaz derecede akıllı" olarak tanımlamaya devam etti.

"Ve her şeyden önemlisi, her parlak oyuncunun sahip olmadığı ekstra yetenekleri var, ki bu aksan konusunda iyi. Tabii ki inanılmaz bir kulağı var. Olağanüstü doğaçlama yapıyor ve herkeste yok. Gerçekten karakteri somutlaştırıyor. Birinin onun gibi bir karaktere belki bir veya iki kez bağlı olduğunu gördüm. Ayrıca o da harika bir takım oyuncusu." diye ekledi Hayek.

BİZE ULAŞIN