Gucci Ailesinden House Of Gucci Filmine Tepki

Gucci ailesinden: Kar elde etmek için bir ailenin kimliğini çalıyorlar.

Giriş Tarihi: 19.04.2021 11:19

Lady Gaga ve Adam Driver'li House of Gucci, yılın enc çok beklenen filmlerinden biri. House of Gucci, Sara Gay Forden tarafından yazılan 2001 tarihli The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour ve Greed kitabından uyarlandı.

Film, lüks moda evini kuran Guccio Gucci'nin torunu Maurizio Gucci'nin eski karısı Patrizia Reggiani tarafından 1995'te kiralık katil tutularak öldürülmesini konu alıyor.

Associated Press'e göre, Guccio Gucci'nin büyük torunları filmle ilgili endişelerini dile getirdiler ve House of Gucci'nin yönetmeni Ridley Scott'a ailelerinin mirasına saygı duymaları için yalvardı.

Maurizio'nun ikinci kuzeni Patrizia Gucci, Associated Press'e "Gerçekten hayal kırıklığına uğradık. Aile adına konuşuyorum. Kar elde etmek, Hollywood sisteminin gelirini artırmak için bir ailenin kimliğini çalıyorlar ... Ailemizin bir kimliği, mahremiyeti var. Her şey hakkında konuşabiliriz ama aşılamayacak bir sınır var." dedi.

Patrizia, filmin kapsamı hakkında daha fazla bilgi istemek için Scott'ın eşi Giannina Facio'ya ulaştığını, ancak herhangi bir cevap alamadığını söyledi. Patrizia ayrıca Al Pacino'yu Aldo Gucci ve Jared Leto'yu Paolo Gucci olarak gösteren film setinden resimlere dayanan endişelerini de dile getirdi.

Al Pacino'nun iyi bir tercih olmadığını söyleyen Gucci "Büyükbabam tüm Gucciler gibi çok yakışıklı bir adamdı. Uzun, mavi gözlü ve çok zarifti. Onu hiç de uzun olmayan Al Pacino canlandırıyor ve bu onu şişman, favorili ve gerçekten çirkin gösteriyor. Bu utanç verici çünkü Pacino, büyükbabama hiç benzemiyor" dedi.

Paolo'yu oynayan Jare Leto hakkında ise "Korkunç, korkunç. Hala kırgınım." ifadelerini kullandı.

BİZE ULAŞIN