Yönetmen Justin Lin "Hızlı ve Öfkeli 10"dan Ayrıldı!

Yönetmen Justin Lin, resmi adı "Fast X" olarak açıklanan filmden ani bir kararla ayrıldı.

Giriş Tarihi: 27.04.2022 15:36

Hızlı ve Öfkeli serisinin onuncu filminde ani bir yönetmen değişikliği yaşanıyor. Yönetmen Justin Lin, resmi adı "Fast X" olarak açıklanan filmden ani bir kararla ayrıldı. Filmin çekimleri başlamıştı ancak Lin'in yerine yeni bir yönetmen bulunana kadar prodüksiyon durduruldu.

Daha önce "Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı", "Hızlı ve Öfkeli 4", "Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu", "Hızlı ve Öfkeli 6" ve geçtiğimiz yaz vizyona giren "Hızlı ve Öfkeli 9" filmlerinin de yönetmenliğini üstlenen Justin Lin, uzun soluklu bu aksiyon serisiyle adeta bütünleşmiş bir yönetmendi. Justin Lin yalnızca 10. filmi değil, seriyi sonlandıracak olan 11. filmi de yönetecekti. Ancak artık sadece yapımcı olarak projede yer alacak.

Lin yaptığı açıklamada, "Universal'ın desteğiyle, projede yapımcı olarak kalırken FAST X'in yönetmeni olarak geri adım atmak gibi zor bir karar verdim" dedi. Lin, istifa etme kararı hakkında ayrıntılı bilgi vermese de oyunculara ve dublör ekibine teşekkür etti ve şunları ekledi: " Kişisel bir not olarak, Asyalı göçmenlerin çocuğu olarak, sinema tarihindeki en çeşitli seriyi oluşturmaya yardım etmekten gurur duyuyorum."

Hızlı ve Öfkeli'nin son filmi için Vin Diesel, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang ve Charlize Theron geri dönerken; kadroda Michael Rooker, Jason Momoa, Daniela Melchior ve Brie Larson gibi yeni isimler de yer alıyor.

BİZE ULAŞIN