Charlize Theron, 'Fast X'ten İlk Set Fotoğraflarını Paylaştı

Charlize Theron, hayranlarına Hızlı ve Öfkeli destanının onuncu bölümünden ne bekleyeceklerine dair bir fikir verdi.

Giriş Tarihi: 25.04.2022 15:33

Yakın tarihli bir Instagram gönderisinde Charlize Theron, Fast X'teki kötü Cipher olarak kendisinin birkaç görüntüsüyle Hızlı ve Öfkeli serisine dönüşünü duyurdu.

Başarılı oyuncu Cipher karakterini ilk olarak 2017'de The Fate of the Furious ve 2021'de F9'da canlandırmıştı. Theron, setten iki fotoğraf paylaştı ve "O geri döndü bebeğim" başlığını attı. Bir fotoğrafta Theron, yenilmiş gibi görünen zırhlı iki adam arasında duruyor. Cipher'in kendisi tarafından mağlup edilip edilmediklerini bilmiyoruz tabii... Diğer fotoğraf ise, sinematik bir çekim için hazırlanan Theron'ın kamera arkası görüntüsünü içeriyor.

Fast X, yönetmen Justin Lin'in Hızlı ve Öfkeli serisi için çekeceği iki yapımın ilk filmi. Şu anda plan, Fast X ve Fast 11'i arka arkaya çekmek. Yakın zamanda bir röportajda yönetmen Lin, "Yapmak istediğimiz şeye dair bir hırs var ve ayrıca karşılaştığımız gerçek dünya sorunları var. Ama beni açgözlü olmak istemiyorum gibi hissediyorum. Süreç için en iyisini yapmak istiyorum." açıklamalarında bulunmuştu.

Fast X'in, 19 Mayıs 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

BİZE ULAŞIN