Fast & Furious 9’un yeni fragmanı yayınlandı

Dün gerçekleşen Super Bowl devre arasında Fast & Furious 9 filminden yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 08.02.2021 12:29

Damla Yüce

Universal Pictures, bütün bir yıl ertelenmesine rağmen, F9: Hızlı ve Öfkeli 9 filmi için yeni fragmanını Super Bowl etkinliğinde yayınladı. Hızlı ve Öfkeli destanının bir sonraki bölümünde, ailenin yeniden bir araya gelmesine tanık olacağız.

Fast & Furious 9'da , Justin Lin'in yönetmen olarak geri dönmesinin yanı sıra; oyuncu kadrosundan Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel ve Sung Kang'ın, Oscar ödüllü Helen Mirren ve Oscar ödüllü Charlize Theron'un beyaz perdeye dönüşünü göreceğiz.

"Vin Diesel'in canlandırdığı Dom Toretto, Letty ve oğlu küçük Brian ile gözlerden uzak sessiz bir hayat sürüyor, ancak tehlikenin her zaman barışçıl ufuklarının hemen üzerinde gizlendiğini biliyorlar. Bu kez tehlike, Dom'u en sevdiklerinin hayatını kurtarmak zorunda bırakırken geçmişin kirli sularında boğmaya çalışacak.

Aslen Mayıs 2020'de vizyona girmesi planlanan F9: Fast & Furious 9, daha sonra yayınlanacak ve yirmi yıldır devam eden ve dünya çapında 5 milyar dolardan fazla kazanan destanı devam ettirecek.

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

BİZE ULAŞIN